Tervetuloa dining.fi -sivustolle!

Kokosimme kaikki ravintolamme saman sivuston alle, auttaaksemme Sinua löytämään kaipaamasi tilan. Kuusi ravintolaa uniikkeine tiloineen ja makuineen Helsingin keskustassa- Muru, Pastis, Sue Ellen, Fiasco?, Finnjävel Sali ja Salonki - sekä Villa Lilla Espoon Leppävaarassa.

<- Kabinettitilojemme fiiliksiin pääset tutustumaan tämän osion nuolista sivun laidalla. ->

Mikäli toiveissa on oma rauhallisempi tila, löytyy ravintoloista eri kokoisia kabinettitiloja. Myös koko ravintolan yksityistilaisuudet ovat järjestettävissä suuremmille seurueille. Huomioittehan, että kaikissa ravintoloissamme on käytössä koronapassi.

 

 

Viinikellari Eteläranta 16

Etelärannan upea punatiiliholvinen viinikellari tekee vaikutuksen sisään astellessa. Yhtenäisen puisen pöydän ääreen mahtuu jopa 30 vierasta. Lisäksi kellarin aulatilassa kelpaa nauttia aperitiivit, viettää kahvitaukoa tai vaikka avata baari loppuillaksi. Kabinetti on varattavissa tiistaista lauantaihin klo 16.30 alkaen, mutta myös lounaat ja päiväkokoukset järjestyvät sovittaessa.

 

Viinikellarissa nautitaan klassisia makuja sesongin raaka-aineista. Keittiö on loihtinut ryhmille kolmen ruokalajin menukokonaisuudet, tarvittaessa pidempikin menukokonaisuus on järjestetyy.

 

Kun tarjoiluilla ylitetään 1000 euron (ti-to)/ 1500€ (pe-la) myyntitakuu, emme veloita erillistä tilavuokraa. Viinikellarissa on vietetty monet syntymäpäivät, häät ja karonkat illalliskokousten lisäksi. Nimensä mukaisesti myös viinitastingit luonnollisesti sopivat tilaan.

Fiascon pääsali-kabinetti

Fiasco?n tyylikkääseen kabinettitilaan ravintolan perälle mahtuu noin 33 vierasta, mutta tila sopii hienosti myös pienemmille seurueille. Fiasco on avoinna tiistaista perjantaihin klo 17.00 alkaen ja lauantaisin aloitellaan jo klo 14.00 late lunchilla. Myös tilaisuudet aukiolojen ulkopuolella ovat sovittavissa.

 

Fiasco?ssa nautitaan italialaisia herkkuja, kotimaisista raaka-aineista valmistettuna. Elämyksiä tarjoillaan 4 ruokalajin menuun muodossa, ja menuta täydentävät sommelierin valitsemat italialaiset viinit.

 

Myyntitakuu tilan yksityiskäytöstä on ajankohdasta riippuen alkaen 2000€ (ti-to)/3000€ (pe-la), eli kun tarjoilut kattavat sen, ei erillistä tilavuokraa veloiteta. Näyttävään tilaan sopivat esimerkiksi tärkeät illalliset sekä lanseeraustilaisuudet.

Le Petit Pastis

Pieni Roobertinkadulta löytyvän Le Petit Pastiksen kabinetti tarjoaa oman tilan jopa 16 hengen lounaille kuin illallisille. Le Petit Pastis on mahdollista varata yksityiskäyttöön maanantaisin klo 16.30 alkaen sekä tiistaista lauantaihin klo 11.30 alkaen aina iltamyöhään.

 

Pala Pariisia on täsmällinen kuva Pastiksesta. Pastiksen maut vievät illallistajan ranskalaisen keittiön saloihin mm. etanoiden, klassikkotartarin ja Croque Monsieurin voimin. Unohtamatta Pastiksen sommelierin kokoamaa kattavaa viinivalikoimaa, josta varmasti löytyy niin nautiskelijalle kuin viiniharrastajalle mieluista juotavaa.

 

Le Petit Pastiksesssa on minimiostotakuu lounasaikaan 300€ ja illallisaikaan 900€. Mikäli summa täyttyy tarjoiluilla, ei erillistä tilavuokraa veloiteta. Le Petit Pastis on jo vuosia soveltunut kokouksista, karonkkoihin sekä illanistujaisiin ystävien seurassa.

Kammari

Finnjävelin Salongin kabinetti, intiimi Kammari on upea tila, jossa illalliselle mahtuu maksamissaan 12 vierasta. Kammari on mahdollista varata tiistaista lauantaihin klo 18.00 alkaen – muut ajankohdat ovat toki sovittavissa.

 

Finnjävelin Salongissa halutaan tuoda monelle tutut kotimaiset maut esiin käyttäen tämän päivän kehittyneempiä ruuanvalmistusmenetelmiä. Salongin 5 tai 8 ruokalajin maistelumenusta voit löytää Suomen metsien, järvien, tuntureiden sekä peltojen maut ja muistot. Suomalaisuutta henkii myös Ateljee Sotamaan suunnittelema taideteos, joka Finnjävel Salonki itsessään on.

 

Kammarissa on minimiostotakuu 1500€ ja mikäli summa täyttyy illan tarjoiluilla, ei erillistä tilavuokraa veloiteta. Kammarin tilat on koettu jo hyviksi niin kokouksille kuin tunnelmallisille hääillallisille.  

Villa Lilla: vihreä tai vaalea kabinetti

Leppävaaran helmi Villa Lilla tarjoilee lounasta maanantaista perjantaihin klo 11.00-16.00, lauantaibrunssia klo 11.00-15.00 välillä ja loppuviikolla torstaista lauantaihin herkutellaan myös illallisella. Toki myös yksityisillalliset alkuviikosta ovat järjestettävissä.


Lounasaikaan Villa Lillan herkullisia makuja nautitaan kolmen ruokalajin lounasmenun muodossa hintaan 29€, lauantaipäivisin kolmen ruokalajin brunssia 32€ ja illallisella 3 tai 4 ruokalajin menukokonaisuuksia 45€/ 49€. Huolella valitut viinit viimeistelevät makuelämyksen.


Vaalea ja vihreä sali ovat suljettavia, kabinetin omaisia tiloja maksimissaan 24 hengelle. Myyntitakuu kabinetin yksityiskäytöstä lounasaikaan on 500-1000€ ja illalla 1000-1500€ riippuen ajankohdasta.

Yksityisemmät tilat

Muistakin ravintoloistamme löytyy yksityisempiä tiloja suuremmille seurueille:

 

MURUN TAKASALI

Rauhaisan takasalin voi varata yksityiskäyttöön 25 hengen seurueelle.

MURUN ETUSALI 

Ravintolan etusalin puolelle taas mahtuu jopa 30 hengen seurue.

SUE ELLEN TAKASALI

Sue Ellenissä on tunnelmallinen takasali, joka on varattavissa yksityiskäyttöön jopa 26 hengelle.

FIASCON KIRJASTO

Ravintolan kirjastoon saamme jopa 12 henkilöä herkuttelemaan rauhassa..

 

Yksityisemmissä tiloissa pätee minimiostotakuut, jotka määräytyvät ajankohdan mukaan.

Mitä, missä, milloin.

Tärkeä lounaspalaveri, illallinen perheen kera, viinitasting kabinetissa, armoton nälkä ja vielä hääpäivä. Olipa tarpeesi millainen tahansa, meillä on siihen ratkaisu. Jos ravintolamme eivät vielä ole kantapaikkojasi, ehkä pian olemme. Tule vieraaksemme ja anna meidän yllättää sinut!

Ravintolamme ovat Muru, Pastis, Sue Ellen, Fiasco? by Ultima, Finnjävel Sali ja Salonki sekä uusimpina tulokkaina Leppävaaran Villa Lilla. Jokainen paikka on oma pieni maailmansa, kaikkia kuitenkin yhdistää intohimoinen safka ja upea henkilökunta. Haluamme tarjota henkilökohtaisen kokemuksen jo pöytää varatessasi, odotamme sinua vieraaksemme ja haluamme näyttää, miksi ravintolamme ovat kaupungin kulinaristien suosiossa.

Ravintoloitsijat Samuil Angelov, Timo Linnamäki sekä Henri Alén häärivät milloin missäkin ravintoloistamme pitämässä huolen, että tilaisuutesi onnistuu odotusten mukaan. Yksilöllinen palvelu ja sydämellä työtään tekevä, ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää siitä huolen. Me palvelemme sinua siellä missä ikinä haluat!