Rekry

Avoimet työpaikat:

Onko ruoka ja viinit lähellä sydäntäsi? Haluatko tuottaa elämyksiä asiakkaille?
Me toivomme, että sinulla on hyväntuulinen ja positiivinen asenne sekä omaat jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä, joko salin tai keittiön puolelta.

Ravintolamme ovat Muru&Murun viinibaari, Pastis, Sue Ellen, Fiasco?, Finnjävel Sali ja Salonki sekä uusimpina tulokkaana Leppävaaran Villa Lilla. Jokainen paikka on oma pieni maailmansa, kaikkia kuitenkin yhdistää intohimo ruokaan & viineihin sekä kaikissa paikoisamme on upea henkilökunta. Meille asiakas voi tulla lounaspalaveriin, illalliselle perheen kera, viettämään syntymä- tai hääpäivää, viinitastingiin tai pelkästään armottoman nälän vuoksi. Olipa asiakkaan tarve millainen tahansa, meillä on siihen ratkaisu.

Ravintoloitsijat Samuil Angelov, Timo Linnamäki, Henri Alén sekä Tommi Tuominen häärivät milloin missäkin ravintoloistamme pitämässä huolen, että asiakkaiden toiveet täyttyvät ja että henkilökunnallamme on kaikki hyvin. Tavoitteenamme on yksilöllinen palvelu ja sydämellä työtään tekevä, ammattitaitoinen henkilökunta. Toivomme että teillä kaikilla on joka päivä hyvä fiilis, sillä töissä pitää olla hauskaa!

Konserniimme kuuluu Ravintola liiketoimintojen lisäksi Viiniä maahantuova, Muru Wines Oy, sekä Muru Baby Food Oy, jonka tavoitteena on tehdä maailman parasta lasten ruokaa vauvoille ja lapsille sekä uusimpana Prego Booking varausjärjestelmä joka on kehitetty ketteräksi ja innovatiiviseksi varausjärjestelmäksi ravintoloille.

Mottomme on: Ole oma itsesi ja kunnioita työtovereitasi, kun meillä on hyvä fiilis, niin se välittyy myös asiakkaille. Olemme kaikki samassa veneessä, joten puhalletaan yhteen hiileen. Keittiön ja salin yhteistyö täydentää toisiaan ja tarjoaa asiakkaalle unohtumattoman elämyksen.

Laita avoin hakemus tulemaan!

Nyt on loistava tilaisuus päästä vakituiseen tai halutessasi osa-aikaiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!
Onko ruoka ja viinit lähellä sydäntäsi? Haluatko tuottaa elämyksiä asiakkaille?

Haussa on hymyileviä tarjoilijoita palvelemaan ihania asiakkaitamme Finnjävelin Salin puolelle. Me toivomme, että sinulla on hyväntuulinen ja positiivinen asenne sekä omaat jo kokemusta A la Carte tarjoilusta ja viineistä. Työtunteja on tarjolla vähintään 90 h/3 viikkoa – sesonkiaikaan varmasti enemmänkin. Työtunnit ja -sopimus on neuvoteltavissa tilanteesi mukaan. Ja palkkaus määräytyy hakijan aikaisemman työkokemuksen mukaan.
Me tarjoamme hyvän perehdytyksen, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön.
Ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä hyvät henkilöstöedut.

Finnjävel Sali on hienostelematon ravintolakokemus. Meillä voi nauttia rehtiä suomalaista ruokaa mutkattoman leppoisassa tunnelmassa. Tarjoilemme tulkintoja suomalaisista ruokaklassikoista. Haemme innoituksen pohjoisen maamme perinteistä, mutta edes karjalanpiirakka ei ole jäljiltämme entisellään.
Finnjävel sijaitsee Taidehallin kulttuuria henkivässä talossa ja lähellä monia suomalaisia taideinstituutioita. Siksi maustamme herkkujamme silloin tällöin taide-elämyksillä: tarjolla on niin elävää musiikkia kuin erikoistapahtumiakin.

Palkka 13 – 16 €/h. Sekä uutena käytössä Bonuslisät, näitä voit ansaita jopa 250€ kuukaudessa. Iltalisät; TES mukainen iltalisä + 1€/tunti sekä Lauantailisä 2€/tunti. (Edellä mainitut ylimääräiset lisät koskevat myös kiinteälisäisiä työntekijöitä.)

Tule ja löydä sisäinen Jäävelisi kanssamme!

Oletko sinä PASTIKSEN tuleva Ravintolapäällikkö?

Ravintola Pastis, pieni pala Pariisia Helsingin kiinnostavimmalla ravintolakadulla.
Autenttinen maalaisranskalainen keittiö ja tunnelma sekä läsnä oleva ja yksilöllinen ja ammattitaitoinen lämminhenkinen palvelu tekevät Kaartin kaupunginosassa sijaitsevasta Pastiksesta unohtumattoman kokemuksen. Sommelierimme valikoimat viinit täydentävät makumatkan Ranskaan ja tarjoavat mielenkiintoisen valikoiman vaativampaankin makuun.
 
Nyt haemme Pastikseen, Ravintolapäällikköä.
Vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta tiiminvetäjänä. Vastuullasi on mm. työvuorojen sujuvuus, tilaukset, varastonhallinta ja henkilökunnan resursointi ja rekrytointi yhdessä operatiivisen päällikön kanssa. Ravintolapäällikkönä toimit tiiviissä yhteistyössä keittiömestarin kanssa ja olet esihenkilönä ravintolan henkilökunnalle ja varmistat päivittäin, että henkilökunnan tieto- ja taitotaso mahdollistavat meidän asiakkaidemme odotuksiin vastaamisen. Kannat vastuuta asiakkaiden palvelukokemuksesta ja sen virittämisestä huippuunsa. Pidät osaltasi myös huolta, että jokainen tiimin jäsen ymmärtää laadulliset ja myynnilliset tavoitteet ja roolinsa niiden saavuttamisessa. Suhtaudut työntekijöiden työhyvinvointiin ja -tyytyväisyyteen kunnianhimoisesti. Kannustat, kehut ja palkitset henkilökuntaa onnistumisista sekä neuvot ja tsemppaat heitä.
Tehtävässä vaaditaan aikaisempaa kokemusta ravintolan esimiehenä työskentelystä.
 
Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme hyvän perehdytyksen, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön. Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja päästä urallasi uudelle tasole. Sekä tietysti ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä loistavat henkilöstöedut.

Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!
Atelier Oy on osa Muru-Dining-konsernia johon kuuluvat Ravintolat Muru ja Murun viinibaari, Pastis, Finnjävel, Fiasco ? , Villa Lilla sekä Muru Wines viinimaahantuonti ja Muru Baby -lastenruuat.

Pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat meillä yhtä tärkeitä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, täysipäiväinen ja kuukausipalkallinen. Palkka 3100 – 3600€/ kk. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile, vaan lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian!

Tule kirjoittamaan tarinaasi kanssamme!

Lisätietoja saat sähköpostilla
maarit@murudining.fi

TYÖSUHDE EDUT:

Henkilökunnan ravintolaedut -50 % ruoasta ja juomasta (työntekijä + 3 vierasta), Työterveyshuolto Aava-lääkäriasemalla, Fennia vapaa-ajan tapaturmavakuutus, Fennia sairaskuluvakuutus, Työntekijöiden äänestämät parastyöntekijä palkinnot sekä yhteistyökumppanien alennukset esim. hotelliyöt kaverihintaan. Smartum edut ja vakituisille työntekijöille 1 vkon ylimääräinen palkallinen vapaaviikko, (Osa eduista voimassa vain yli 90h /3vko tekeville)

Sekä uutena käytössä Bonuslisät, näitä voit ansaita jopa 250€ kuukaudessa. Iltalisät; TES mukainen iltalisä + 1€/tunti sekä Lauantailisä 2€/tunti. (Edellä mainitut ylimääräiset lisät koskevat myös kiinteälisäisiä työntekijöitä.)

Ota yhteyttä

Tule meille töihin