Avoimet työpaikat:

Onko ruoka ja viinit lähellä sydäntäsi? Haluatko tuottaa elämyksiä asiakkaille?
Me toivomme, että sinulla on hyväntuulinen ja positiivinen asenne sekä omaat jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä, joko salin tai keittiön puolelta. Osana meidän porukkaa pääset nauttimaan mm. vain meillä olevista extra-iltalisistä ja lauantailisistä, sekä viikon ylimääräisestä palkallisesta vapaasta (lue alta lisää upeista henkilökuntaeduistamme)! Meille on tärkeää myös panostaa Sinun kokemukseesi työntekijänä, ja sitoutua sosiaaliseen vastuuseen ravintola-alalla.

Ravintolamme ovat Muru&Murun viinibaari, Pastis, Sue Ellen, Fiasco?, Finnjävel Sali ja Salonki sekä uusimpina tulokkaana Leppävaaran Villa Lilla. Jokainen paikka on oma pieni maailmansa, kaikkia kuitenkin yhdistää intohimo ruokaan & viineihin sekä kaikissa paikoisamme on upea henkilökunta. Meille asiakas voi tulla lounaspalaveriin, illalliselle perheen kera, viettämään syntymä- tai hääpäivää, viinitastingiin tai pelkästään armottoman nälän vuoksi. Olipa asiakkaan tarve millainen tahansa, meillä on siihen ratkaisu.

Ravintoloitsijat Samuil Angelov, Timo Linnamäki, Henri Alén sekä Tommi Tuominen häärivät milloin missäkin ravintoloistamme pitämässä huolen, että asiakkaiden toiveet täyttyvät ja että henkilökunnallamme on kaikki hyvin. Tavoitteenamme on yksilöllinen palvelu ja sydämellä työtään tekevä, ammattitaitoinen henkilökunta. Toivomme että teillä kaikilla on joka päivä hyvä fiilis, sillä töissä pitää olla hauskaa!

Avoimet työpaikat nyt

 

Ravintolapäällikkö Ravintola Villa Lillaan

Ravintola Villa Lilla tarjoaa modernia kartanoruokaa idyllisessä ympäristössä. Leppävaaran helmi jatkaa perustajiensa linjaa laadukkaan ruuan ja hyvien viinien yhdistämisessä. 

Etsimme nyt ravintolapäällikkö vastaamaan Ravintola Villa Lillan operatiivisesta liiketoiminnasta. Työnkuvaasi kuuluu asiakastyytyväisyyden varmistaminen ja kehittäminen, henkilöstöjohtaminen, talouden ja tuloksen johtaminen unohtamatta suorittavaa työtä asiakkaiden ja henkilökuntasi parissa. Lisäksi pääset mukaan kehittämään liiketoimintaa ja tekemään Villa Lillan markkinointia. Yksin ei työtä tarvitse tehdä, vaan sinulla on tukenasi keittiömestari ja esihenkilötiimi sekä yrityksemme vahva organisaatio joka tarvittaessa tukee ja kouluttaa sinua.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta ravintola-alan esihenkilötehtävistä sekä vastaavanhoitajan pätevyyttä. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä järjestelmällistä ja ratkaisukeskeistä otetta työhön. Etsimämme henkilö omaa intohimoa ihmisiä ja elämyksiä kohtaan ja opastaminen ja innostaminen on sinulle mieluisaa. Esihenkilönä olet esimerkillä johtaja, jolla taito innostaa tiimiäsi tuottamaan asiakkaille mieleenpainuvia kokemuksia Ravintola Villa Lillassa.

Me tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja edetä urallasi. Meillä Muruilla on ihania asiakkaita ja loistavia kollegoita. Työnkuva on kokoaikainen ja vakituinen ja pääset osaksi laajaa henkilöstöetupakettia, johon kuuluu muun muassa laajat vakuutukset, alennuksia ravintoloista ja yhteystyökumppaneilta ja viikon palkallinen extravapaa. Palkka määräytyy hakijan aikaisemman työkokemuksen mukaan. Sekä lisäksi maksamme Muru-Dining:n omaa iltalisää 1 €/tunti sekä lauantailisää 2 €/tunti. 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile, vaan lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2024 Käy sivuillamme katsomassa lisää www.villalilla.fi/

Tule kirjoittamaan tarinaasi kanssamme!

Lisätietoja saat sähköpostilla ravintolatoimen hallintojohtaja Kosti Paloposkelta.

kosti@murudining.fi

 

Sommelier Ravintola Finnjävel Salonkiin

Finnjävel on ravintolaelämys, joka ylläpitää suomalaisen ruokakulttuurin perinteitä ja toimii suomalaisen palvelukulttuurin puolestapuhujana. Finnjävel kattaa tarjolle suomalaisen sielunmaiseman metsistä, järvistä, tuntureilta ja pelloilta kumpuavine puhtaine makuineen ja elämyksineen. Finnjävelissä on kaksi puolta: rennompi Sali tarjoaa suomalaisista ikisuosikeista jalostettuja annoksia läskisoosista karjalanpiirakkaan ja Michelin-tähdellä palkitussa Salongissa taas nautitaan huippukokkien tulkintoja suomalaisesta sielunmaisemasta
Finnjävel Salonki tunnetaan upeasta ruuasta, sekä niihin sovitetuista loistavista viineistä ja tinkimättömästä intohimosta asiakaspalvelua kohtaan. Finnjävel Salonki on palkittu Michelin-tähdellä sekä Service Award-tunnustuksella Pohjoismaiden parhaasta palvelusta.

Etsimme nyt sommelieria vastaamaan Ravintola Finnjävelin viinikellarista ja juomatuotteesta. Työnkuvaasi kuuluu juomatuotteen suunnittelu ja kehittäminen, henkilökunnan kouluttaminen juomatuotteesta ja varastohallinnalliset tehtävät. Yksin ei työtä tarvitse tehdä, vaan sinulla on tiimissäsi Ravintolapäällikkö ja ruoka- ja juomatuotteen suunnittelussa pääset tekemään yhteistyötä keittiömestarimme kanssa.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta sommelierin/viiniasiantuntijan tehtävistä. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, kokemusta esihenkilönä työskentelystä ja järjestelmällistä ja ratkaisukeskeistä otetta työhön. Etsimämme henkilö omaa intohimoa viiniä ja ruokaa kohtaan ja opastaminen ja innostaminen on sinulle mieluisaa. Esihenkilönä olet esimerkillä johtaja, jolla taito innostaa tiimiäsi tuottamaan asiakkaille mieleenpainuvia kokemuksia Ravintola Finnjävel Salongissa.

Me tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja edetä urallasi. Meillä Finnjävelissä on ihania asiakkaita ja loistavia kollegoita. Työnkuva on kokoaikainen ja vakituinen ja pääset osaksi laajaa henkilöstöetupakettia, johon kuuluu muun muassa laajat vakuutukset, alennuksia ravintoloista ja yhteystyökumppaneilta ja viikon palkallinen extravapaa. Palkka määräytyy hakijan aikaisemman työkokemuksen mukaan. Sekä lisäksi maksamme Muru-Dining:n omaa iltalisää 1 €/tunti sekä lauantailisää 2 €/tunti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile, vaan lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2024 Käy sivuillamme katsomassa lisää www.finnjavel.fi/

Tule kirjoittamaan tarinaasi kanssamme!

Lisätietoja saat sähköpostilla Ravintolapäällikkö Ingalta tai henkilöstökoordinaattori Maaritilta

inga@finnjavel.fi tai maarit@murudining.fi

 

Vuoromestari Ravintola Finnjävel Salongin keittiöön

Finnjävel on ravintola elämys, joka pyrkii ylläpitämään suomalaisen ruokakulttuurin perinteitä ja toimimaan suomalaisen palvelukulttuurin puolestapuhujana. Finnjävel kattaa tarjolle suomalaisen sielunmaiseman metsistä, järvistä, tuntureilta ja pelloilta kumpuavine puhtaine makuineen ja elämyksineen. Tommi Tuomisen vetämä keittiö tiimi tulkitsee ainutlaatuista suomalaista ruokaperinnettä modernisti ja hienostuneesti niin, että vanhat tutut maut ja annokset yllättävät, hurmaavat ja herkistävät.

Finnjävelit ovat kiertäneet Suomea ja tutustuneet suomalaiseen ruokaperinteeseen. He ovat keränneet reseptejä, muhittaneet ruokia yhdessä emäntien ja isäntien kanssa ja tutustuneet perinpohjaisesti suomalaisiin raaka-aineisiin. Tarkkaan valitut kotimaiset aineksemme haemme suomalaisilta tuottajilta ja suoraan suomalaisista metsistä ja järvistä.

Finnjävelissä on kaksi ravintolaa: rennompi Finnjävel Sali tarjoaa suomalaisista ikisuosikeista jalostettuja annoksia läskisoosista karjalanpiirakkaan ja Michelin-tähdellä palkitussa Finnjävel Salongissa taas nautitaan huippukokkien tulkintoja suomalaisesta sielunmaisemasta.

Etsimme nyt vuoromestaria Salongin keittiöön, joka on jämäkkä, vastuuntuntoinen keittiön ammattilainen, joka auttaa tiimiä onnistumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Et jämähdä paikoillesi vaan otat ravintolamaailman tuomat haasteet rohkeasti vastaan. Odotamme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja, sekä kykyä johtaa ja ohjata tiimiä. Olethan kehittämishaluinen ja innovatiivinen tyyppi, joka pystyy huolehtimaan erinomaisesta laadusta. Toivomme että omaat muutaman vuoden kokemuksen vuoromestarin tehtävistä sekä sinulla on kokemusta fine dining keittiössä työskentelystä.

Me tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja edetä urallasi. Meillä Finnjävelissä on ihania asiakkaita ja loistavia kollegoita. Työnkuva on kokoaikainen ja vakituinen ja pääset osaksi laajaa henkilöstöetupakettia, johon kuuluu muun muassa laajat vakuutukset, alennuksia ravintoloista ja yhteystyökumppaneilta ja viikon palkallinen extravapaa. Palkka määräytyy hakijan aikaisemman työkokemuksen mukaan. Sekä lisäksi maksamme Muru-Dining:n omaa iltalisää 1 €/tunti sekä lauantailisää 2 €/tunti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile, vaan lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2024 Käy sivuillamme katsomassa lisää www.finnjavel.fi/

Tule kirjoittamaan tarinaasi kanssamme!

Lisätietoja saat sähköpostilla henkilöstökoordinaattori Maaritilta

maarit@murudining.fi

Oletko sinä FINNJÄVELIN Salongin tuleva Kokki?

Finnjävel on ravintola elämys, joka pyrkii ylläpitämään suomalaisen ruokakulttuurin perinteitä ja toimimaan suomalaisen palvelukulttuurin puolestapuhujana. Finnjävel kattaa tarjolle suomalaisen sielunmaiseman metsistä, järvistä, tuntureilta ja pelloilta kumpuavine puhtaine makuineen ja elämyksineen. Tommi Tuomisen vetämä keittiö tiimi tulkitsee ainutlaatuista suomalaista ruokaperinnettä modernisti ja hienostuneesti niin, että vanhat tutut maut ja annokset yllättävät, hurmaavat ja herkistävät.

Finnjävelit ovat kiertäneet Suomea ja tutustuneet suomalaiseen ruokaperinteeseen. He ovat keränneet reseptejä, muhittaneet ruokia yhdessä emäntien ja isäntien kanssa ja tutustuneet perinpohjaisesti suomalaisiin raaka-aineisiin. Tarkkaan valitut kotimaiset aineksemme haemme suomalaisilta tuottajilta ja suoraan suomalaisista metsistä ja järvistä.

Finnjävelissä on kaksi ravintolaa: rennompi Finnjävel Sali tarjoaa suomalaisista ikisuosikeista jalostettuja annoksia läskisoosista karjalanpiirakkaan ja Michelin-tähdellä palkitussa Finnjävel Salongissa taas nautitaan huippukokkien tulkintoja suomalaisesta sielunmaisemasta.

Etsimme nyt kokkia Salongin keittiöön

Me toivomme, että sinulla on iso nälkä kehittää suomalaista ruokakulttuuria ja työskennellä Fine Dining keittiössä. Tuomme lautasille perinteitä ja reseptiikkaa, jopa satojen vuosien takaa, joten jokainen annos tarjoaa matkan myös historiaan.  Meillä Finnjävelissä erinomaisuus on tavoitteena kaikessa tekemisessä, joten omaathan ammattiylpeyttä ja asiakaslähtöisen ajattelutavan. Voit olla joko alan kokenut konkari tai kunnianhimoinen aloittelija, mutta toivomme että omaat vähintään muutaman vuoden kokemuksen á la Carte-keittiössä työskentelystä. Tehtävässä työskentelet kokkina joko kylmällä tai lämpimällä puolella tai molemmissa, mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin aito halu päästä tuottamaan asiakkaille laadukkaita kokemuksia.

Me tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja edetä urallasi. Meillä Finnjävelissä on ihania asiakkaita ja loistavia kollegoita. Työnkuva on kokoaikainen ja vakituinen ja pääset osaksi laajaa henkilöstöetupakettia, johon kuuluu muun muassa laajat vakuutukset, alennuksia ravintoloista ja yhteystyökumppaneilta ja viikon palkallinen extravapaa. Palkka määräytyy hakijan aikaisemman työkokemuksen mukaan. Sekä lisäksi maksamme Muru-Dining:n omaa iltalisää 1 €/tunti sekä lauantailisää 2 €/tunti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile, vaan lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2024 Käy sivuillamme katsomassa lisää www.finnjavel.fi/

Tule kirjoittamaan tarinaasi kanssamme!

Lisätietoja saat sähköpostilla henkilöstökoordinaattori Maaritilta

maarit@murudining.fi

Kaartinkaupungissa sijaitseva pariisilaisen tyylikäs kortteliravintola Pastis tarjoilee ranskalaisen keittiön klassikoita raikkaalla twistillä maustettuna. Viinit ovat luonnollisesti tärkeässä roolissa, ranskalaisesta keittiöstä kun puhutaan.

Etsimme nyt sommelieria vastaamaan Ravintola Pastiksen palkitusta viinikellarista ja juomatuotteesta. Työnkuvaasi kuuluu juomatuotteen suunnittelu ja kehittäminen, henkilökunnan kouluttaminen juomatuotteesta ja varastohallinnalliset tehtävät. Ruoka- ja juomatuotteen suunnittelussa pääset tekemään yhteistyötä keittiön kanssa.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta sommelierin/viiniasiantuntijan tehtävistä.
Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, kokemusta esihenkilönä työskentelystä ja järjestelmällistä ja ratkaisukeskeistä otetta työhön.
Etsimämme henkilö omaa intohimoa viiniä ja ruokaa kohtaan ja opastaminen ja innostaminen on sinulle mieluisaa. Esihenkilönä olet esimerkillä johtaja, jolla taito innostaa tiimiäsi tuottamaan asiakkaille mieleenpainuvia kokemuksia Ravintola Pastiksessa.

 
Me tarjoamme sinulle
Me tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti, ottaa vastuuta ja edetä urallasi. Ihania asiakkaitamme, loistavia kollegoja ja upeita henkilöstöetuja unohtamatta! Nyt sinulla on hieno tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen ja kuukausipalkkainen. Palkka määräytyy hakijan aikaisemman työkokemuksen mukaan. Sekä lisäksi maksamme MuruDiningin omaa iltalisää 1€/tunti sekä lauantailisää + 2€/tunti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile vaan lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! Linkistä pääset täyttämää hakemuksen ja lisäämään palkkatoiveineen sekä voit liitä myös CV:n.

Käy sivuillamme katsomassa lisää Ravintola Pastiksesta https://pastis.fi/.

Lisätietoja tehtävästä saat ravintolatoimenjohtaja Saara Alanderilta sähköpostilla saara@murudining.fi.

Kaartinkaupungissa sijaitseva pariisilaisen tyylikäs kortteliravintola Pastis tarjoilee ranskalaisen keittiön klassikoita raikkaalla twistillä maustettuna. Viinit ovat luonnollisesti tärkeässä roolissa, ranskalaisesta keittiöstä kun puhutaan.

Etsimme nyt kokkia kylmään keittiöön.
Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kallan työtehtävistä ja klassisen ranskalaisen keittiön tuntemusta. Työssäsi pääset osallistumaan ravintola Pastiksen ruokatuotteen kehittämiseen yhdessä muun keittiötiimin kanssa.

Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta ja järjestelmällistä ja ratkaisukeskeistä otetta työhön. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja edetä työtehtävissä.

Me tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti, ottaa vastuuta ja edetä urallasi. Ihania asiakkaitamme, loistavia kollegoja ja upeita henkilöstöetuja unohtamatta! Nyt sinulla on hieno tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen ja kuukausipalkkainen. Palkka määräytyy hakijan aikaisemman työkokemuksen mukaan. Sekä lisäksi maksamme MuruDiningin omaa iltalisää 1€/tunti sekä lauantailisää + 2€/tunti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile vaan lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! Linkistä pääset täyttämää hakemuksen ja lisäämään palkkatoiveineen sekä voit liitä myös CV:n.

Käy sivuillamme katsomassa lisää Ravintola Pastiksesta https://pastis.fi/.

Lisätietoja tehtävästä saat keittiömestari Niko Jaakkolalta sähköpostilla niko@pastis.fi.

Haemme joukkoomme iloista ja reipasta saliapulaista.

Oletko sinä ravintola-alan tuleva tähti, jonka sydän sykkii hyvälle tunnelmalle ja ravintolan sykkeelle. Saliapulaisen roolissa autat meitä tekemään vieraidemme kokemuksesta täydellisen.
Vastuullesi kuuluu ravintolan avustavat tehtävät kuten astiahuoltoa ja ruokien tarjoilua, kokeneiden ammattilaistemme ohjaamana.

Nyt sinulla on upea ja ainutlaatuinen tilaisuus päästä kasvamaan alan ammattilaiseksi. Tule mukaan kaupungin parhaan bistron sykkeeseen.

Täytä hakemus viereisestä linkistä!

Teemme aktiivisesti oppilaitosyhteistyötä, keskustelemme mielellämme kanssasi mahdollisuuksista mm. harjoittelupaikkoihin, oppisopimuksiin ja opinnäytetöihin liittyen. Kerrothan siis toiveesi meille sähköpostitse, maarit@murudining.fi niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Työsuhde edut:

Muru Diningilla työntekijöillä käytössä Bonuslisä, näitä voit ansaita jopa 250€ kuukaudessa. Iltalisät: TES:in mukainen iltalisä + Murulaisten oma iltalisä 1€/tunti sekä lauantailisä + 2€/tunti.

Edellä mainitut ylimääräiset lisät koskevat myös kiinteälisäisiä työntekijöitä.
– Henkilökunnan ravintolaedut -50 % ruoasta ja juomasta (työntekijä + 3 vierasta)
– Työterveyshuolto Aava lääkäriasemalla, Fennia vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja Fennia sairaskuluvakuutus
– Työntekijöiden äänestämät paras työntekijä-palkinnot
– Yhteistyökumppaniemme alennukset, esim. Chez Marius-liikkeestä ja ViaVital-hyvinvointipalveluihin, Mauve parturi-kampaamoon sekä etuja Fitness24sevenille. 

Osa eduista voimassa yli 90h /3vko työsopimuksissa
– Fennian Sairasturvavakuutus
– Smartum etu
– Vakituisille työntekijöille 1 viikon ylimääräinen palkallinen vapaa

Missio x Visio x Arvot

Tule meille töihin