Rekry

Avoimet työpaikat:

Onko ruoka ja viinit lähellä sydäntäsi? Haluatko tuottaa elämyksiä asiakkaille?
Me toivomme, että sinulla on hyväntuulinen ja positiivinen asenne sekä omaat jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä, joko salin tai keittiön puolelta.

Ravintolamme ovat Muru, Pastis, Sue Ellen, Fiasco? , Finnjävel Sali ja Salonki sekä uusimpana tulokkaana Leppävaaran Villa Lilla. Jokainen paikka on oma pieni maailmansa, kaikkia kuitenkin yhdistää intohimoinen safka, mielettömät viinit ja upea henkilökunta.

Haemme ravintoloihimme kesätyöntekijöitä ja vakituisia työntekijöitä.

Tule mukaan meidän huippuporukkaan, Finnjävelin Salin Keittiö tiimiin!
 

Tule luomaan vieraillemme upeita makuelämyksiä Suomalaiseen ruokakulttuuriin. Haemme kokkia Finnjävel Saliin keittiöön, joka on palkittu ja kuuluisa suomalaisen ruokakulttuurin edelläkävijä. Ravintolamme keskiössä on tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet sekä puhtaat maut. Toivomme sinulta vahvaa perusosaamista keittiöstä, intohimoa oppia ja luoda uutta sekä tiimityöskentelytaitoja. Meillä pääset osaksi nuorekasta ja rentoa tiimiä, kehittymään ammatillisesti ja luomaan itsellesi urapolkua. Oletpa sitten jo pitempään alalla viihtynyt tai vasta urasi alkupuolella, tiimissämme on tarvetta erilaisille osaajille.

Me tarjoamme hyvän perehdytyksen, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön. Ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä hyvät henkilöstöedut. Nyt on loistava tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!

Tule ja löydä sisäinen Jäävelisi kanssamme!

Lisätietoja saat puhelimitse tai sähköpostilla
Maarit +358505202377 tai maarit@murudining.fi
 
Palkka  13 – 16 €/h

Lisätiedot palkasta: Mahdollisuus osa-aikaiseen- tai kokoaikaiseen työsopimukseen. Palkka määräytyy kokemuksen mukaan.

Murun filosofia on yksinkertainen. Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Muuta ei tarvita.

Haemme joukkoomme luovaa ja rohkeaa Pääkylmäkköä.
Pääkylmäkkönä vastaat kylmän keittiön toiminnasta sekä alku- ja jälkiruokien suunnittelusta yhteistyössä keittiömestarin ja muun tiimin kanssa. Etsimämme henkilö on loistava tiimipelaaja ja taitaa kylmän keittiön salat sekä omaa aitoa intohimoa ruoanlaittoa kohtaan.

Haettava työtehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Fiascon ? Keittiö tiimi etsii vahvistusta!

Lähde matkalle italialaiseen ruoka maailmaan ja tule luomaan asiakkaillemme upeita makuelämyksiä. Tarjoamme italialaisia makuja kaasu pohjassa ja isolla sydämellä. Parhaat raaka-aineet, luova hulluus ja loraus oliiviöljyä. Se on siinä, täydellinen illallinen on valmis!

Haemme kokkia ravintola Fiascon keittiöön. Ravintolamme keskiössä on tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet sekä puhtaat maut. Toivomme sinulta vahvaa perusosaamista keittiöstä, intohimoa oppia ja luoda uutta sekä tiimityöskentelytaitoja. Meillä pääset osaksi nuorekasta ja rentoa tiimiä, kehittymään ammatillisesti ja luomaan itsellesi urapolkua. Oletpa sitten jo pitempään alalla viihtynyt tai vasta urasi alkupuolella, tiimissämme on tarvetta erilaisille osaajille.

Me tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön. Ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä hyvät henkilöstöedut. Nyt on loistava tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!

Lisätietoja saat puhelimitse tai sähköpostilla

Maarit +358505202377 tai maarit@murudining.fi  Palkka  13 – 16 €/h

Lisätiedot palkasta: Mahdollisuus osa-aikaiseen- tai kokoaikaiseen työsopimukseen. Palkka määräytyy kokemuksen mukaan

Haitarin sisältö

TYÖSUHDE EDUT:

-50% ruoka ja juoma omissa ravintoloissa, Smartum edut (HSL/Hieronta/Virikesetelit), Työterveyshuolto Aava-lääkäriasemalla, Fennia vapaa-ajan tapaturmavakuutus, Fennia sairaskuluvakuutus, Vakituisille työntekijöille 1 vkon ylimääräinen palkallinen vapaaviikko, Työntekijöiden äänestämät parastyöntekijä palkinnot sekä yhteistyökumppanien alennukset esim. hotelliyöt kaverihintaan.
(Osa eduista voimassa vain yli 90h /3vko tekeville)

Ota yhteyttä

Tule meille töihin