Rekry

Avoimet työpaikat:

Onko ruoka ja viinit lähellä sydäntäsi? Haluatko tuottaa elämyksiä asiakkaille?
Me toivomme, että sinulla on hyväntuulinen ja positiivinen asenne sekä omaat jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä, joko salin tai keittiön puolelta.

Ravintolamme ovat Muru, Pastis, Sue Ellen, Fiasco? , Finnjävel Sali ja Salonki sekä uusimpana tulokkaana Leppävaaran Villa Lilla. Jokainen paikka on oma pieni maailmansa, kaikkia kuitenkin yhdistää intohimoinen safka, mielettömät viinit ja upea henkilökunta.

Haemme ravintoloihimme kesätyöntekijöitä ja vakituisia työntekijöitä.

Tule mukaan meidän huippuporukkaan Finnjävelin Salonkiin!
 
Onko palvelu, ruoka ja viinit lähellä sydäntäsi? Haluatko tuottaa elämyksiä asiakkaille?
 
Etsimme Finnjävelin Salonkiin ammattitaistoista Hovimestaria / Sommelieria.
Me toivomme että sinulla on hyväntuulinen ja positiivinen asenne ja omaat palvelualttiutta ja sinulla on aito halu tarjota asiakkaille parasta asiakaskokemusta. Tehtävässä vaaditaan aikaisempaa kokemusta Hovimestarina/ Sommelierina työskentelystä.
 
Me tarjoamme hyvän perehdytyksen, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön.
Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja päästä urallasi uudelle tasole.
Sekä tietysti ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä loistavat henkilöstöedut.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!
 
Finnjävel on hienostunut ravintolakokemus. Se on uniikki matka suomalaisuuteen ja satoja vuosia vanhaan pohjoiseen ruokakulttuuriin. Salongissa tulkitaan perinneruokia ja ruokalajeja uniikilla tavalla, tuoden juurevat annokset salonkikelpoisiksi tämän päivän fine dining-ravintolaan.
Finnjävel Salonki palkittiin vuonna 2021 Michelin-tähdellä sekä Service Award-tunnustuksella Pohjoismaiden parhaasta palvelusta.
 
Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat meillä yhtä tärkeitä. Työ on toistaiseksi voimassa oleva, täysipäiväinen ja kuukausipalkallinen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile, vaan lähetät vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen pian!
 
Käy sivuillamme katsomassa lisää www.finnjavel.fi
 
Tule ja löydä sisäinen Jäävelisi kanssamme!
 
Lisätietoja saat puhelimitse tai sähköpostilla Maarit +358505202377 tai maarit@murudining.fi
 
Palkka  2 600–3 300 €/kk

Lisätiedot palkasta: Kiinteä kuukausipalkka, määräytyy kokemuksen mukaan.

Tule mukaan meidän huippuporukkaan Finnjävelin Salonkiin!
 
Tule mukaan meidän huippu porukkaan!
Onko ruoka ja viinit lähellä sydäntäsi? Haluatko tuottaa elämyksiä asiakkaille?
 
Haussa on hymyileviä tarjoilijoita palvelemaan ihania asiakkaitamme Finnjävelin Salongin puolelle. Me toivomme että sinulla on hyväntuulinen ja positiivinen asenne sekä omaat jo kokemusta A la Carte tarjoilusta ja viineistä.
Me tarjoamme hyvän perehdytyksen, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön.
Ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä hyvät henkilöstöedut.
 
Nyt on loistava tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!
 
Finnjävel on hienostunut ravintolakokemus. Se on uniikki matka suomalaisuuteen ja satoja vuosia vanhaan pohjoiseen ruokakulttuuriin. Salongissa tulkitaan perinneruokia ja ruokalajeja uniikilla tavalla, tuoden juurevat annokset salonkikelpoisiksi tämän päivän fine dining -ravintolaan. Finnjävel Salonki palkittiin vuonna 2021 Michelin-tähdellä sekä Service Award-tunnustuksella Pohjoismaiden parhaasta palvelusta.
 
Tule ja löydä sisäinen Jäävelisi kanssamme!
 
Lisätietoja saat puhelimitse tai sähköpostilla
Maarit +358505202377 tai maarit@murudining.fi
 
Palkka  13 – 16 €/h

Lisätiedot palkasta: Mahdollisuus osa-aikaiseen- tai kokoaikaiseen työsopimukseen. Palkka määräytyy kokemuksen mukaan.

Tule mukaan meidän huippuporukkaan, Finnjävelin Salin Keittiö tiimiin!
 

Tule luomaan vieraillemme upeita makuelämyksiä Suomalaiseen ruokakulttuuriin. Haemme kokkia Finnjävel Saliin keittiöön, joka on palkittu ja kuuluisa suomalaisen ruokakulttuurin edelläkävijä. Ravintolamme keskiössä on tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet sekä puhtaat maut. Toivomme sinulta vahvaa perusosaamista keittiöstä, intohimoa oppia ja luoda uutta sekä tiimityöskentelytaitoja. Meillä pääset osaksi nuorekasta ja rentoa tiimiä, kehittymään ammatillisesti ja luomaan itsellesi urapolkua. Oletpa sitten jo pitempään alalla viihtynyt tai vasta urasi alkupuolella, tiimissämme on tarvetta erilaisille osaajille.

Me tarjoamme hyvän perehdytyksen, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön. Ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä hyvät henkilöstöedut. Nyt on loistava tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!

Tule ja löydä sisäinen Jäävelisi kanssamme!

Lisätietoja saat puhelimitse tai sähköpostilla
Maarit +358505202377 tai maarit@murudining.fi
 
Palkka  13 – 16 €/h

Lisätiedot palkasta: Mahdollisuus osa-aikaiseen- tai kokoaikaiseen työsopimukseen. Palkka määräytyy kokemuksen mukaan.

Haemme joukkoomme klassisen ranskalaisen keittiön tuntevaa kokkia.

Ruokatuotteemme perusta on vahvasti ranskalaisessa bistrossa jota toteutamme raaka-aineita ja kauden tuotteita kunnioittaen.
Pastis on avoinna tiistaista lauantaihin ja tarjoilemme sekä lounasta että illallista. Toivomme, että omaat jo aikaisempaa kokemusta kokkina työskentelystä ja/tai tehtävään soveltuvan koulutuksen. 

Me tarjoamme hyvän perehdytyksen, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön. Ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä hyvät henkilöstöedut. Nyt on loistava tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!

Lisätietoja saat puhelimitse tai sähköpostilla
Maarit +358505202377 tai maarit@murudining.fi
 
Palkka  13 – 16 €/h

Lisätiedot palkasta: Mahdollisuus osa-aikaiseen- tai kokoaikaiseen työsopimukseen. Palkka määräytyy kokemuksen mukaan.

Etsimme on hymyilevää tarjoilijoilijaa palvelemaan ihania asiakkaitamme!

Tule mukaan meidän huippu porukkaan! Onko ruoka ja viinit lähellä sydäntäsi? Haluatko
tuottaa elämyksiä asiakkaille? Me toivomme, että sinulla on hyväntuulinen ja positiivinen asenne sekä omaat jo kokemusta tarjoilusta ja hieman viineistäkin.

Työtunteja on tarjolla vähintään 90 h/3 viikkoa – sesonkiaikaan varmasti enemmänkin.
Työtunnit ja -sopimus on neuvoteltavissa tilanteesi mukaan. Me tarjoamme hyvän
perehdytyksen, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön. Ihanat asiakkaat
ja loistavat kollegat sekä hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja saat puhelimitse tai sähköpostilla
Maarit +358505202377 tai maarit@murudining.fi
 
Palkka  13 – 16 €/h

Lisätiedot palkasta: Mahdollisuus osa-aikaiseen- tai kokoaikaiseen työsopimukseen. Palkka määräytyy kokemuksen mukaan.

Murun filosofia on yksinkertainen. Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Muuta ei tarvita.

Haemme joukkoomme luovaa ja rohkeaa Pääkylmäkköä.
Pääkylmäkkönä vastaat kylmän keittiön toiminnasta sekä alku- ja jälkiruokien suunnittelusta yhteistyössä keittiömestarin ja muun tiimin kanssa. Etsimämme henkilö on loistava tiimipelaaja ja taitaa kylmän keittiön salat sekä omaa aitoa intohimoa ruoanlaittoa kohtaan.

Haettava työtehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Helsingin Bistro-klassikko vuodesta 2010 lähtien. Muru tunnetaan sekä hyvästä ruuasta että niihin sovitetuista loistavista viineistä ja tinkimättömästä intohimosta asiakaspalvelua kohtaan. Murun filosofia on yksinkertainen. Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Muuta ei tarvita. Viineistä  vastaavat Murun sommelierit Samuil Angelov ja Taneli Lehtonen, heidän ideologiana on tinkimättömyys. Olkoon viini huokea tai hintavampi, pitää sen edustaa jotain ja olla puhdaspiirteinen. Viinilistalle päätyvät kuitenkin vain persoonallisten tuottajien tinkimättömällä ammattititaidolla valmistetut viinit. Monia viinejä tarjoillaan myös laseittain, jotta voit kokeilla halutessasi useampia viinejä illan aikana. Jäähdytetty kattokellarimme sisältää satoja vaihtoehtoja painottuen enemmän vanhaan viinimaailmaan.

Haemme joukkoomme hovimestaria

Me toivomme että sinulla on hyväntuulinen ja positiivinen asenne ja omaat palvelualttiutta ja sinulla on aito halu tarjota asiakkaille parasta asiakaskokemusta. Tehtävässä vaaditaan aikaisempaa kokemusta ravintolassa työskentelystä, viiniasiantuntija sinun ei tarvitse olla mutta omaat jo perustietämyksen niistä. Me tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön. Ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä loistavat henkilöstöedut.

Nyt on loistava tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!

Työ on toistaiseksi voimassa oleva, täysipäiväinen ja kuukausipalkallinen.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile vaan haet heti!
 
Lisätietoja saat puhelimitse tai sähköpostilla Maarit +358505202377 tai maarit@murudining.fi

Kokki hukassa!

Tule mukaan meidän huippu porukkaan! Pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä mm. ruokien esivalmistelun ja esillepanon parissa, aikaisempi kokemuksesi huomioiden. Toivomme, että omaat jo alalle soveltuvaa koulutusta. Sinulla on positiivinen asenne sekä ammattimainen työote.

Työtunnit ja -sopimus on neuvoteltavissa tilanteesi mukaan. Me tarjoamme hyvän perehdytyksen, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön. Me tarjoamme loistavat kollegat sekä hyvät henkilöstöedut.

Työtunteja on tarjolla n.60 h/3 viikkoa – sesonkiaikaan varmasti enemmänkin. Työtunnit ja -sopimus on neuvoteltavissa tilanteesi mukaan.

Lisätietoja saat puhelimitse tai sähköpostilla
Maarit +358505202377 tai maarit@murudining.fi
 
Palkka  13 – 16 €/h

Lisätiedot palkasta: Palkka määräytyy kokemuksen mukaan.

Fiascon ? Keittiö tiimi etsii vahvistusta!

Lähde matkalle italialaiseen ruoka maailmaan ja tule luomaan asiakkaillemme upeita makuelämyksiä. Tarjoamme italialaisia makuja kaasu pohjassa ja isolla sydämellä. Parhaat raaka-aineet, luova hulluus ja loraus oliiviöljyä. Se on siinä, täydellinen illallinen on valmis!

Haemme kokkia ravintola Fiascon keittiöön. Ravintolamme keskiössä on tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet sekä puhtaat maut. Toivomme sinulta vahvaa perusosaamista keittiöstä, intohimoa oppia ja luoda uutta sekä tiimityöskentelytaitoja. Meillä pääset osaksi nuorekasta ja rentoa tiimiä, kehittymään ammatillisesti ja luomaan itsellesi urapolkua. Oletpa sitten jo pitempään alalla viihtynyt tai vasta urasi alkupuolella, tiimissämme on tarvetta erilaisille osaajille.

Me tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön. Ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä hyvät henkilöstöedut. Nyt on loistava tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!

Lisätietoja saat puhelimitse tai sähköpostilla

Maarit +358505202377 tai maarit@murudining.fi  Palkka  13 – 16 €/h

Lisätiedot palkasta: Mahdollisuus osa-aikaiseen- tai kokoaikaiseen työsopimukseen. Palkka määräytyy kokemuksen mukaan

Pastis on pieni pala Pariisia Helsingin kiinnostavimmalla ravintolakadulla!
Autenttinen maalaisranskalainen keittiö ja tunnelma sekä läsnäoleva ja yksilöllinen palvelu tekevät Kaartin kaupunginosassa sijaitsevasta Pastiksesta unohtumattoman kokemuksen. Sommelierimme valikoimat viinit täydentävät makumatkan Ranskaan ja tarjoavat mielenkiintoisen valikoiman vaativampaankin makuun. Raaka-aineet hankimme huippulaatuun sitoutuneilta suomalaisilta ja kansainvälisiltä luottotuottajiltamme. Kaikki ruoka valmistetaan käsityönä perinteisin menetelmin. Ravintola Pastis on avattu 2013, ja vakiinnuttanut paikkansa Helsingin korkeatasoisessa ravintolatarjonnassa. Lisätietoja meistä : pastis.fi

Nyt haemme joukkoomme HOVIMESTARIA

Me toivomme, että erinomainen asiakaskokemus on sinulle sydämen asia. Olet luontainen asiakaspalvelija, jolla hymy ei hyydy kiireessä! Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat lukea tilanteita erilaisten ihmisten kanssa. Sinulta löytyy paineensietokykyä ja olet taitava organisoimaan työtehtävien ja -vuorojen kokonaisuutta. Työssäsi vastaat työvuorojen operatiivisesta toiminnasta ja toimit esimiehenä vuorossa oleville työntekijöille. Viiniasiantuntija sinun ei tarvitse olla, mutta omaat jo perustietämyksen viineistä.
 
Tehtävässä vaaditaan aikaisempaa kokemusta ravintolassa työskentelystä. Me tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen taloomme ja toimintaamme, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön. Ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä loistavat henkilöstöedut.

Nyt on loistava tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme! Työ on toistaiseksi voimassa oleva, täysipäiväinen ja kuukausipalkallinen, perustuen hakijan aikaisempaan työkokemukseen, eli palkka sovitaan yksilökohtaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Ethän siis aikaile, vaan haet heti, alla olevasta linkistä!

Lisätietoja saat puhelimitse tai sähköpostilla
Maarit +358505202377 tai maarit@murudining.fi
Haitarin sisältö

TYÖSUHDE EDUT:

-50% ruoka ja juoma omissa ravintoloissa, Smartum edut (HSL/Hieronta/Virikesetelit), Työterveyshuolto Aava-lääkäriasemalla, Fennia vapaa-ajan tapaturmavakuutus, Fennia sairaskuluvakuutus, Vakituisille työntekijöille 1 vkon ylimääräinen palkallinen vapaaviikko, Työntekijöiden äänestämät parastyöntekijä palkinnot sekä yhteistyökumppanien alennukset esim. hotelliyöt kaverihintaan.
(Osa eduista voimassa vain yli 90h /3vko tekeville)

Ota yhteyttä

Tule meille töihin