Avoimet työpaikat:

Onko ruoka ja viinit lähellä sydäntäsi? Haluatko tuottaa elämyksiä asiakkaille?
Me toivomme, että sinulla on hyväntuulinen ja positiivinen asenne sekä omaat jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä, joko salin tai keittiön puolelta. Osana meidän porukkaa pääset nauttimaan mm. vain meillä olevista extra-iltalisistä ja lauantailisistä, sekä viikon ylimääräisestä palkallisesta vapaasta (lue alta lisää upeista henkilökuntaeduistamme)! Meille on tärkeää myös panostaa Sinun kokemukseesi työntekijänä, ja sitoutua sosiaaliseen vastuuseen ravintola-alalla.

Ravintolamme ovat Muru&Murun viinibaari, Pastis, Sue Ellen, Fiasco?, Finnjävel Sali ja Salonki sekä uusimpina tulokkaana Leppävaaran Villa Lilla. Jokainen paikka on oma pieni maailmansa, kaikkia kuitenkin yhdistää intohimo ruokaan & viineihin sekä kaikissa paikoisamme on upea henkilökunta. Meille asiakas voi tulla lounaspalaveriin, illalliselle perheen kera, viettämään syntymä- tai hääpäivää, viinitastingiin tai pelkästään armottoman nälän vuoksi. Olipa asiakkaan tarve millainen tahansa, meillä on siihen ratkaisu.

Ravintoloitsijat Samuil Angelov, Timo Linnamäki, Henri Alén sekä Tommi Tuominen häärivät milloin missäkin ravintoloistamme pitämässä huolen, että asiakkaiden toiveet täyttyvät ja että henkilökunnallamme on kaikki hyvin. Tavoitteenamme on yksilöllinen palvelu ja sydämellä työtään tekevä, ammattitaitoinen henkilökunta. Toivomme että teillä kaikilla on joka päivä hyvä fiilis, sillä töissä pitää olla hauskaa!

Avoimet työpaikat nyt

 

Kaartinkaupungissa sijaitseva pariisilaisen tyylikäs kortteliravintola Pastis tarjoilee ranskalaisen keittiön klassikoita raikkaalla twistillä maustettuna. Viinit ovat luonnollisesti tärkeässä roolissa, ranskalaisesta keittiöstä kun puhutaan.

Etsimme nyt sommelieria vastaamaan Ravintola Pastiksen palkitusta viinikellarista ja juomatuotteesta. Työnkuvaasi kuuluu juomatuotteen suunnittelu ja kehittäminen, henkilökunnan kouluttaminen juomatuotteesta ja varastohallinnalliset tehtävät. Ruoka- ja juomatuotteen suunnittelussa pääset tekemään yhteistyötä keittiön kanssa.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta sommelierin/viiniasiantuntijan tehtävistä.
Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, kokemusta esihenkilönä työskentelystä ja järjestelmällistä ja ratkaisukeskeistä otetta työhön.
Etsimämme henkilö omaa intohimoa viiniä ja ruokaa kohtaan ja opastaminen ja innostaminen on sinulle mieluisaa. Esihenkilönä olet esimerkillä johtaja, jolla taito innostaa tiimiäsi tuottamaan asiakkaille mieleenpainuvia kokemuksia Ravintola Pastiksessa.

 
Me tarjoamme sinulle
Me tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti, ottaa vastuuta ja edetä urallasi. Ihania asiakkaitamme, loistavia kollegoja ja upeita henkilöstöetuja unohtamatta! Nyt sinulla on hieno tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen ja kuukausipalkkainen. Palkka määräytyy hakijan aikaisemman työkokemuksen mukaan. Sekä lisäksi maksamme MuruDiningin omaa iltalisää 1€/tunti sekä lauantailisää + 2€/tunti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile vaan lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! Linkistä pääset täyttämää hakemuksen ja lisäämään palkkatoiveineen sekä voit liitä myös CV:n.

Käy sivuillamme katsomassa lisää Ravintola Pastiksesta https://pastis.fi/.

Lisätietoja tehtävästä saat ravintolatoimenjohtaja Saara Alanderilta sähköpostilla saara@murudining.fi.

Teemme aktiivisesti oppilaitosyhteistyötä, keskustelemme mielellämme kanssasi mahdollisuuksista mm. harjoittelupaikkoihin, oppisopimuksiin ja opinnäytetöihin liittyen. Kerrothan siis toiveesi meille sähköpostitse, maarit@murudining.fi niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Työsuhde edut:

Muru Diningilla työntekijöillä käytössä Bonuslisä, näitä voit ansaita jopa 250€ kuukaudessa. Iltalisät: TES:in mukainen iltalisä + Murulaisten oma iltalisä 1€/tunti sekä lauantailisä + 2€/tunti.

Edellä mainitut ylimääräiset lisät koskevat myös kiinteälisäisiä työntekijöitä.
– Henkilökunnan ravintolaedut -50 % ruoasta ja juomasta (työntekijä + 3 vierasta)
– Työterveyshuolto Aava lääkäriasemalla, Fennia vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja Fennia sairaskuluvakuutus
– Työntekijöiden äänestämät paras työntekijä-palkinnot
– Yhteistyökumppaniemme alennukset, esim. Chez Marius-liikkeestä ja ViaVital-hyvinvointipalveluihin  sekä etuja Fitness24sevenille. 
– Smartum-edut
– Vakituisille työntekijöille 1 viikon ylimääräinen palkallinen vapaa
Osa eduista voimassa vain yli 90h /3vko tekeville

Missio x Visio x Arvot

Tule meille töihin