Talvilomaviikot lähestyvät. Helsinki tarjoaa lomalaisille paljon nähtävää ja koettavaa. Ja parastahan lomalla aina on ulkona syöminen. Siihen liittyen muutamia lomavinkkejä:

Ultimassa viikoilla 8-10 järjestetään Masterchef Juniorin inspiroima Ultima Junior. Mikäli siis lomaseuraan kuuluu kouluikäisiä, vinkkaamme suuntaamaan Etelärantaan. 7-15 -vuotiaat syövät aikuisen seurassa viiden ruokalajin menun hintaan 30€. Tarjouksen voi lunastaa mainitsemalla pöytävarauksen yhteydessä #ultimajunior. Lampuissa asustelevat sirkat, kahvinporoissa kasvavat sienet ja ilmaperunat aiheuttavat ihmetystä niin nuorempien kuin varttuneenpien ruokailijoiden keskuudessa.

Finnjävel Salissa samat viikot 8-10 on omistettu senioreille. 4 ruokalajin menun hinta yli 70-vuotiaille on tällä ajanjaksolla 35€ (norm. 58€). Finnjävelissä halutaan antaa tunnustusta Suomea vuosikymmeniä rakentaneille konkareille, jotka ovat nostaneet Suomen sodanjälkeisestä niukkuudesta pohjoismaiseksi hyvinvointivaltioksi. Kukaan muu Suomessa ei ole kehittänyt suomalaista ruokakulttuuria enemmän kuin nykyiset seniorit.

Kesken päivän yllättävään nälkään avun tuovat Pastiksen ja Finnjävel Salin lounaat. Molemmista löytyy sekä lounasmenu pidemmälle lounaalle että yksittäisiä annoksia nopeampaan ruokailuun.

Iltaisin kotikokkailulle taukoa tarjoavat kaikki ravintolamme: Muru, Pastis, Sue Ellen, Ultima, Finnjävel Sali ja Salonki. Fiinimpää vaihtoehtoa tarjoavat Finnjävel Salonki, Ultima ja Muru, rennompaa meininkiä taas Pastis, Sue Ellen ja Finnävel Sali. Lomavinkkinä mielessä kannattaa pitää Sue Ellen, jossa 4 ruokalajin Family Dinner -menun nauttii hintaan 41€/hlö ja lisäksi keskiviikkoisin tarjolla on ostereita huikeaan hintaan 1€/kpl!

Mikä sopisi sinun lomaasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *