VIINITASTING

 

Ravintoloissamme on mahdollista laajentaa illalliskokemusta viinitastingin avulla. Tasting on upea lisä illalliseen niin työporukoille kuin ystäväseurueille illanvieton alkuun. Järjestämme tastingejä 8-30 hengen seurueille.

Viininmaistajaisia järjestetään pääasiallisesti Sue Ellenin Viinikellarissa, Ultiman Pääsali-kabinetissa sekä ravintola Murun tiloissa. Tiedustele rohkeasti, mikäli mielessäsi on muu tila!

Viininmaisteluun on hyvä varata noin 1-1,5 tuntia ja hinta määräytyy valittujen viinien mukaan. Alta voit löytää muutamia valmiita vaihtoehtoja, mutta mielellämme kustomoimme sinulle sopivan paketin.

SAMPPANJATASTING

Blanc de Blancs, Blanc de Noirs, Non-Vintage, Rosé – termejä yhdistettynä samppnajaan. Sommelirimme johdattelee samppanjan upeaan maailmaan 4 erilaisen samppanjan voimin. Tutustumme niin eri rypälelajikkeisiin kuin vuosikertoihin. Kuulemme mielellämme toiveitanne ja rakennamme iltaanne sopivan kokonaisuuden.

Samppanjatastingin hinta on alkaen 80€/henkilö ja järjestämme tastingin minimissään 8 henkilölle.


Klikkaa tästä

VALKOVIINITASTING

Kabinett, Spätlese, Auslese, Beerenauslese – lyökö pääsi tyhjää? Viininmaistelussa sommelierimme kertoo ja opastaa tarkemmin Saksan valkoviinien laatuluokituksista. Voimme upoutua niin vanhempiin Rieslingeihin kuin tutustua Saksan tunnetuihin viinialueisiin. Katsotaan yhdessä, mitä voimme keksiä juuri teille. Sommelierin opastuksella pääsette maistelemaan jopa 4 erilaista valkoviiniä.

Viinitastingin hinta on alkaen 60€/hlö ja järjestämme tastingin minimissään 8 henkilölle.


Klikkaa tästä

PUNAVIINITASTING

Aggressiivinen, nahkainen, viipyilevä sekä rehevä – mistäköhän viinistä on kyse? Arvostetun sommelierin johdolla maistelussa voitte yhdessä pohdiskella, mitä makuja ja tuoksuja löydätte klassisista Burgundin tai Bordeaux’in punaviineistä neljän erilaisen punaviinin voimin. Voitte tutustua myös tiettyyn rypälelajikkeeseen tai vuosikertaan – tehdään teille vain sopiva kokonaisuus.

Viinitastingin hinta on alkaen 60€/hlö ja järjestämme tastingin minimissään 8 henkilölle. 


Klikkaa tästä

SPECIALTASTING

Mitä jos lasista löytyisikin viinin sijaan vaikkapa Pastista? Voimme rakentaa toivomanne teeman ympärille kokonaisuuden, keskittyen vaikkapa tiettyyn rypäleeseen, alueeseen tai jopa ruuan ja juoman yhdistämiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan sinulle omannäköinen kokonaisuus alkaen 60€/hlö hintaan. Tastingin järjestämme minimissään 8 henkilölle.


Klikkaa tästä