Muru Dining on Suomen palkituin ravintolayhtiö!

Keskiviikkona Gastro-messuilla Helsingin messukeskuksessa palkittiin Suomen 50 parasta ravintolaa. Muru Diningin ravintoloita oli tällä listalla neljä, ja näin ollen yhtiö kahmikin suurimman palkintomäärän. Nämä ravintolat on kasattu kaikki yhdelle varaussivustolle: www.dining.fi.

Sijalle 34. sijoittunutta Ravintola Pastista kiiteltiin erityisesti mutkattomasta tunnelmasta, herkullisesta ruuasta ja upeasta viinilistasta. Pastiksen uniikki pariisilainen tunnelma ei kalpene Ranskan pääkaupungin bistroille. Pastis paransi sijoitustaan viime vuodesta 7 pykälää.

Sijalle 18. sijoittui Ravintola Finnjävel. Äänestyksessä oli huomioitu Finnjävelin työ tuoda suomalaiset perinneruuat salonkikelpoisiksi. Finnjävelin muutettua uusiin tiloihin Helsingin Taidehalliin, tuotiin saman katon alle yhden ravintolan sijaan kaksi ravintolaa: Finnjävel Sali, joka on mutkattomampi paikka nauttia kansallisia klassikoita, esimerkiksi Suomen parasta lohikeittoa, ja Finnjävel Salonki, jossa suomalaisen gastronomian sielunmaisema avautuu Tommi Tuomisen tulkitsemana 100-vuotisesta unestaan.

Sijalla 17. palkittiin Ravintola Ultima, joka palkittiin myös Innovaatio-tunnustuksella. Ultiman maailmanlaajuista edelläkävijyyttä arvostettiin suuresti. Ultiman slogan ”kestävää herkuttelua”, oli noteerattu hienosti tuoden esille sen, että ensiluokkainen ruoka voi olla myös kestävällä pohjalla.

Sijalta 15. löytyy jo klassikoksi noussut Ravintola Muru, joka on huomioitu edellisinä vuosina myös viinilistapalkinnolla. Raati kehui Ravintola Murun palvelua, henkilökuntaa ja inspiroivaa sekä laadullisesti loistavaa ruokaa. Murun sijoitus parani edellisistä vuosista myös, ja ravintola noteerattiin laajalti hyvästä hinta-laatusuhteestaan, niin menun kuin juomien osalta.

50 parasta ravintolaa on ravintola-alan mediana tunnetun Viisi tähteä -lehden järjestämä kilpailu, jossa ravintola-alan vaikuttajat äänestävät kollegoidensa ravintoloista parhaimmat. Viisi tähteä on järjestänyt kilpailun jo 12 kertaa.

Muru Dining Oy omistaa sekä osaomistaa ravintolat Muru, Pastis, Ultima, Sue-Ellen, Finnjävel Sali ja Salonki. Muru Dining on myös Muru Baby Foods Oy:n taustalla, sekä viinien maahantuontiyritys Muru Winesin omistaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *