Keväiseen tapaan alkaa olla hetki varailla ravintolaa tilinpäätösillalliselle. Kabineteistamme löytyy monta upeaa eri kokoista tilaa, joiden suojissa voi puhua aremmistakin aiheista:
Ultiman veistoksellinen pääsali-kabinetti tarjoaa tilan vaativaankin tilaisuuteen. Kabinetti sopii 10-40 hengen seurueille. Illallismenuissa loistavat kotimaiset raaka-aineet, joten Ultimassa herkutellaan kestävästi hyvillä mielin.
Sue Ellenin näyttävän tiiliholvisen viinikellarin suojissa ruokailee jopa 30 henkeä yhtenäisen pöydän ääressä. Viinikellarin kolmen ruokalajin menut noudattelevat klassista linjaa.
Pastiksen ”Le Petit Pastis” -kabinettiin mahtuu mukavasti 16 ruokailijaa. Tarjolla on ranskalaisia herkkuja kolmen ruokalajin menuista aina pidempään ja juhlavampaan Ranskan halki kulkevaan ”Makumatka”-menuun.
Finnjävel Salongin 12 hengen kabinetti sopii pienempiin, tyylikkäisiin tilaisuuksiin. Kabinetissa kelpaa viettää iltaa pidemmän kaavan mukaan.
Mikä sopisi parhaiten sinun tilaisuuteesi?