Avoimet työpaikat:

Onko ruoka ja viinit lähellä sydäntäsi? Haluatko tuottaa elämyksiä asiakkaille?
Me toivomme, että sinulla on hyväntuulinen ja positiivinen asenne sekä omaat jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä, joko salin tai keittiön puolelta.

Ravintolamme ovat Muru&Murun viinibaari, Pastis, Sue Ellen, Fiasco?, Finnjävel Sali ja Salonki sekä uusimpina tulokkaana Leppävaaran Villa Lilla. Jokainen paikka on oma pieni maailmansa, kaikkia kuitenkin yhdistää intohimo ruokaan & viineihin sekä kaikissa paikoisamme on upea henkilökunta. Meille asiakas voi tulla lounaspalaveriin, illalliselle perheen kera, viettämään syntymä- tai hääpäivää, viinitastingiin tai pelkästään armottoman nälän vuoksi. Olipa asiakkaan tarve millainen tahansa, meillä on siihen ratkaisu.

Ravintoloitsijat Samuil Angelov, Timo Linnamäki, Henri Alén sekä Tommi Tuominen häärivät milloin missäkin ravintoloistamme pitämässä huolen, että asiakkaiden toiveet täyttyvät ja että henkilökunnallamme on kaikki hyvin. Tavoitteenamme on yksilöllinen palvelu ja sydämellä työtään tekevä, ammattitaitoinen henkilökunta. Toivomme että teillä kaikilla on joka päivä hyvä fiilis, sillä töissä pitää olla hauskaa!

Konserniimme kuuluu Ravintola liiketoimintojen lisäksi Viiniä maahantuova, Muru Wines Oy, sekä Muru Baby Food Oy, jonka tavoitteena on tehdä maailman parasta lasten ruokaa vauvoille ja lapsille sekä uusimpana Prego Booking varausjärjestelmä joka on kehitetty ketteräksi ja innovatiiviseksi varausjärjestelmäksi ravintoloille.

Mottomme on: Ole oma itsesi ja kunnioita työtovereitasi, kun meillä on hyvä fiilis, niin se välittyy myös asiakkaille. Olemme kaikki samassa veneessä, joten puhalletaan yhteen hiileen. Keittiön ja salin yhteistyö täydentää toisiaan ja tarjoaa asiakkaalle unohtumattoman elämyksen.

Avoimet työpaikat nyt

Ravintola Fiascon Keittiö tiimi etsii vahvistusta!
Lähde matkalle italialaiseen ruoka maailmaan ja tule luomaan asiakkaillemme upeita makuelämyksiä. Tarjoamme italialaisia makuja kaasu pohjassa ja isolla sydämellä. Parhaat raaka-aineet, luova hulluus ja loraus oliiviöljyä. Se on siinä, täydellinen illallinen on valmis!

Haemme kokkia ravintola Fiascon keittiöön. Ravintolamme keskiössä on tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet sekä puhtaat maut. Toivomme sinulta vahvaa perusosaamista keittiöstä, intohimoa oppia ja luoda uutta sekä tiimityöskentelytaitoja. Meillä pääset osaksi nuorekasta ja rentoa tiimiä, kehittymään ammatillisesti ja luomaan itsellesi urapolkua. Oletpa sitten jo pitempään alalla viihtynyt tai vasta urasi alkupuolella, tiimissämme on tarvetta erilaisille osaajille.

Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat meillä yhtä tärkeitä. Me tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön. Ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä hyvät henkilöstöedut. Nyt on loistava tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!

Työ on toistaiseksi voimassa oleva, täysipäiväinen ja kuukausipalkallinen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile, vaan lähetät vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen pian!
Käy sivuillamme katsomassa lisää restaurantfiasco.fi

Tule ja löydä italialainen intohimo kanssamme!

Palkka 13 – 16 €/h tai kokoaikaisessa työsopimuksessa kuukausipalkka + iltalisät; TES mukainen iltalisä + 1€/tunti sekä Lauantailisä + 2€/tunti.

Lisätiedot palkasta: Mahdollisuus osa-aikaiseen- tai kokoaikaiseen työsopimukseen.
Palkka määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Lisätietoja saat sähköpostilla maarit@murudining.fi

.

Finnjävel Salonki on hienostunut ravintolakokemus. Se on uniikki matka suomalaisuuteen ja satoja vuosia vanhaan pohjoiseen ruokakulttuuriin. Salongissa tulkitaan perinneruokia ja ruokalajeja uniikilla tavalla, tuoden juurevat annokset salonkikelpoisiksi tämän päivän fine dining-ravintolaan. Loihdimme juurevista ja luonteikkaista pohjoisista perinneruoista kiehtovia 2020-luvun elämyksiä niin kuin vain finnjävelit osaavat. Olemme ylpeitä siitä, että Finnjävel Salongilla on yksi Michelin-tähti. Ja vuonna 2021 saimme Service Award -tunnustuksen Pohjoismaiden parhaasta palvelusta.

Nyt etsimme Finnjävelin Salonkiin ammattitaistoista Hovimestaria, pääset työskentelemään Pro Finalisti Ravintolapäällikkö Inga Anttilan tiimissä. Hänen mottonsa on ”Ihmisistä kaikki kumpuaa. Ihmisten hyvinvointi on tärkein osa työtäni, niin asiakkaiden kuin työkavereiden.”, joten pääset osaksi ammattitaitoista, kannustavaa ja motivoitunutta työyhteisöä. Tarjoamme sinulle omistautuneet omistajat, pätevän päällikön, mahtavat puitteet, lämpimän työilmapiirin, hauskoja ja kiireisiä hetkiä ja paljon vastuuta. Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja päästä urallasi uudelle tasolle. Sekä tietysti ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä loistavat henkilöstöedut. Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!

Me toivomme, että sinulla on hyväntuulinen ja positiivinen asenne ja omaat palvelualttiutta ja sinulla on aito halu tarjota asiakkaille parasta asiakaskokemusta. Tehtävässä vaaditaan aikaisempaa kokemusta Hovimestarina työskentelystä A la Carte ravintolassa. Hallitset suomen ja englannin kielen sujuvasti. Toivomme myös, että osaat luoda kannustavan ilmapiirin ja perehdyttää myös alan nousevia tähtiä.

Hovimestarin toimenkuva on toistaiseksi voimassa oleva, vakituinen ja kuukausipalkallinen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile, vaan lähetät hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveineen alla olevasta linkistä!
Lisätietoja saat sähköpostilla inga@finnjavel.fi tai maarit@murudining.fi

Lisätiedot palkasta: 2600-3000€/kk, sopimuksen mukaan, kokemuksen perusteella +
Iltalisät; TES mukainen iltalisä + 1€/tunti sekä Lauantailisä + 2€/tunti.

Käy sivuillamme katsomassa lisää www.finnjavel.fi

Tule ja löydä sisäinen Jäävelisi kanssamme!

Etsimme nyt ravintoloidemme tarjoilutiimeihimme vahvistusta, ja uusia
asiakaspalvelun helmiä.

Jos sinulla on jo kokemusta vastaavasta niin hienoa, mutta jos ei niin eipä
hätää, me koulutamme sinut työhön huolellisesti ja olemme tukenasi uudella
urapolullasi. Työhön tarvitset iloisen ja hymyilevän asiakaspalveluasenteen,
omatoimisuutta ja ripeää otetta työskentelyyn.
Työtunteja on tarjolla osa-aikaisesti  n.30h/ 3 vkoa, painottuen to-la iltoihin.

Haemme nyt Muru Diningin ravintoloihin A la carte tarjoilijaa, joko viikonlopuille tai vakituiseen työsuhteeseen.

Me toivomme, että sinulla on hyväntuulinen ja positiivinen asenne sekä omaat jo hieman kokemusta A la Carte ravintolassa työskentelystä. Olet hyvä tiimityöntekijä, pystyt sitoutumaan vuorotyöhön, sinulla on hygieniapassi, puhut sujuvasti suomea ja englantikin sujuu.

Me tarjoamme hyvän perehdytyksen, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön. Ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä kilpailukykyisen palkan ja huippu hyvät henkilöstöedut.

Laita hakemus tulemaan ja valitse itsellesi mieluisat työskentely paikat!

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA
Paikkakunta: Helsinki tai Espoo

Työsuhde: määräaikainen jouluun asti tai toistaiseksi voimassa oleva sinun toiveidesi mukaan

Työtunnit: 10-60h / 3 vko tai
112,5h / 3 vko, sinun toiveidesi mukaan

Palkka: 12 – 16 €/ h sopimuksen mukaan, kokemuksen perusteella +
Iltalisät; TES mukainen iltalisä + 1€/tunti sekä Lauantailisä + 2€/tunti.

TYÖSUHDE EDUT:

Henkilökunnan ravintolaedut -50 % ruoasta ja juomasta (työntekijä + 3 vierasta), Työterveyshuolto Aava-lääkäriasemalla, Fennia vapaa-ajan tapaturmavakuutus, Fennia sairaskuluvakuutus, Työntekijöiden äänestämät parastyöntekijä palkinnot sekä yhteistyökumppanien alennukset esim. hotelliyöt kaverihintaan. Smartum edut ja vakituisille työntekijöille 1 vkon ylimääräinen palkallinen vapaaviikko, (Osa eduista voimassa vain yli 90h /3vko tekeville)

Sekä uutena käytössä Bonuslisät, näitä voit ansaita jopa 250€ kuukaudessa. Iltalisät; TES mukainen iltalisä + 1€/tunti sekä Lauantailisä 2€/tunti. (Edellä mainitut ylimääräiset lisät koskevat myös kiinteälisäisiä työntekijöitä.)

Tule meille töihin