NAV ITEM example <-- CLICK
Pikkujoulut, joista puhutaan vielä ensi keväänäkin!

Pikkujoulut, joista puhutaan vielä ensi keväänäkin!

Bistro-klassikko

Riittääkö pelkkä pöytävaraus Muruun vai pitäisikö varata koko ravintola tai osa siitä? Näihin kysymyksiin myyntipalvelumme vastaa heti! Lähetä meiliä, soita 0300472335, tai avaa chat sivuillamme niin pikkujoulut ovat käytännössä jo hoidettu.

Astu sisään ravintolaan, joka tunnetaan hyvästä ruuasta ja niihin sovitetuista loistavista viineistä sekä tinkimättömästä intohimosta asiakaspalvelua kohtaan.

Murun runsas viinilista on tunnustettu myös maailmalla Wine Spectator lehdessä. Piskuinen ravintola Fredrikinkadulla sai arvosanan Best of Award of Excellence ainoana Suomessa. 

Pieni Pala Pariisia

Autenttinen maalaisranskalainen keittiö ja tunnelma sekä läsnäoleva ja yksilöllinen palvelu tekevät Kaartin kaupunginosassa sijaitsevasta Pastiksesta unohtumattoman kokemuksen. Sommelierimme valikoimat viinit täydentävät makumatkan ranskaan ja tarjoavat mielenkiintoisen valikoiman vaativampaankin makuun. Onko seurueessa todellisia Conoisseur ihmisiä silloin Pastiksen Menu Conoisseur on oikea valinta! 
Sopisiko tilaisuuteen paremmin kabinetti. Le Petit Pastis siis Pastiksen viereinen ovi avaa tilan jonne mahtuu upeasti 6-16 henkeä. Täällä pikkujouluista nautitaan muiden silmien ulottumattomissa oman sisäänkäynnin takana. Kysy lisää myyntipalvelustamme.

 

Etelävaltioiden Tunnelmaa

Mitenkäs ne pikkujoulut pitäisi aloittaa? ”Onko glögi niin nähty”?
Astu sisään Sue Elleniin ja tilaa koko seurueelle joku ihanista cocktaileista tai vaikkapa klassikko eggnog! Yhdessä juhliminen ja syöminen kuuluvat tähän hetkeen, ja siksi Sue Ellen on oikea osoite. Saisiko olla pikku possu jaettavaksi koko seurueelle! Nyt alkaa olemaan jo kiire sillä parhaat päivät viedään käsistä myös Etelärannasta! PS. älä unohda Viinikellariamme jonne mahtuu jopa 30 henkeä yhden pöydän ääreen. Meilaa meille ja hoidetaan pikkujoulut poisalta.

 

Tulevaisuuden ravintola

Kiertotalous, tulevaisuus ja hyperlokaali ruoka. Siitä on pikkujoulut 2019 tehty!

Ultima kokeilee, miten kiertotalous toimii suomalaisessa ravintolassa ja miten ravintola asemoituu koko ruokatalousjärjestelmään. Uudenlainen asenne on tarpeen alkutuotannossa, ruoanvalmistuksessa ja kulutuksessa, jotta maailma kestää meitä ihmisiä tulevaisuudessakin.

Tulevaisuus väikkyy hyperlokaalissa Ultimassa siinä, että asiakkaat voivat nähdä seuraavan ateriansa kasvavan ympärillään.

Varaa paikkasi heti ja pääset nauttimaan siitä mistä kaikki puhuvat!