Pikkujoulut ovat yksi vuoden kohokohdista, ja tänä vuonna niitä odotetaan toden teolla. Viimeistään nyt onkin aika varata paikka pikkujouluille ja laittaa suunnitelmat kuntoon! Löytyisikö alla olevista vaihtoehdoista paikka teidän pikkujouluille tänä vuonna?

Kabinetit

Mikäli luvassa on esimerkiki puheita, viininmaistelua tai muuta ohjelmaa, on oma yksityinen kabinetti paras ratkaisu. Ravintoloistamme vaihtoehtoja löytyy seuraavasti:

Ranskalaisen Pastiksen Le Petit Pastis -kabinettiin mahtuu maksimissaan 16 ruokailijaa yhtenäisen pöydän ääreen. Minimimyyntitakuu tilan yksityiskäytöstä ilta-aikaan on 900€. Kabinetti sijaitsee PIkkuroballa, aivan ravintolan seinänaapurina, omalla sisäänkäynnillä ja wc:llä. Makunystyröitä hellitään ranskalaisin herkuin, klassisesti kolmen ruokalajin menuilla tai juhlavammin pidemmällä kuuden ruokalajin kokonaisuudella.

Sue Ellenin yhteydessä sijaitsee upea, tiiliholvinen Eteläranta 16 Viinikellari. Näyttävään tilaan pitkän puisen pöydän äärelle mahtuu jopa 30 vierasta, väljemmin katettuna se sopii hyvin myös pienemmille seurueille. Minimimyyntitakuu kabinetin osalta on 1000€. Ruokailutilan lisäksi kabinetissa on aulailta, jossa kelpaa nauttia alkujuomat, tai jaloitella sillä välin kun päätilaa katetaan illalliskuntoon kokouksen tai viininmaistelun jäljiltä. Viinikellarin kolmen ruokalajin menut noudattelevat klassista linjaa.

Finnjävel Salongin Kammari Helsingin Taidehallilla sopii 10 hengen nautiskelijaseurueelle, ja kabinetti on varattavissa yksityisesti 1000 euron minimimyyntitakuulla. Finnjävelin viiden ruokalajin menut hakevat inspiraationsa suomalaisesta perinneruoasta. Lautaselle ne päätyvät salonkikelpoisina fine dining -annoksina ja sopivat näin vaativaankin makuun.

Fiasco? by Ultiman pääsalikabinetti on varattavissa suuremmalle, jopa 30 hengen seurueelle. Minimimyyntakuu tilassa on 1500€. Ultimassa nautitaan italialaisia makuja, neljän tai viiden ruokalajin menujen muodossa.

Muut yksityisemmät tilat

Suurempi seurue saadaan tietysti istutettua kabinettien lisäksi myös ravintosalien puolelle. Mikäli toiveissa on kuitenkin yksityisyyttä, voi koko ravintolan varata yksityiskäyttöön, tai osan ravintolaa:

Ravintola Muru jakautuu kahteen osaan. Varattavissa on siis 25 hengen takasali tai 30 hengen etusali – tai koko ravintola. Murussa sesonkipainotteinen päivän menu vaihtuu viikoittain, ja sitä pääsee nauttimaan neljän tai viiden ruokalajin verran.

Etelävaltioiden makuja tarjoavaan Sue Elleniin kaikkinensa mahtuu noin 60 vierasta, mutta myös rauhaisa takasali on varattavissa yksityisesti maksimissaan 30 hengen tilaisuuksiin. Tunnelmallinen ravintola sijaitsee aivan kauppatorin rannassa.

Finnjävel Sali Helsingin Taidehallilla on sisarravintolaansa Finnjävel Salonkia aavistuksen rennompi ja hieman lyhyempiä suomalaisia menukokonaisuuksia tarjoava ravintola. Suuri tila sopii yksityistilaisuuksiin, jopa noin 60 hengelle.

Miltä sinun pikkujoulut näyttävät tänä vuonna? Tiedustele lisää TÄSTÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *