NAV ITEM example <-- CLICK
Neljä kettiötä

Neljä

Keittiötä

NELJÄ MAKUMATKAA

Bistro-klassikko

Ravintola Murun Perustivat kaverukset 2010, tarkoituksenaan tehdä itselleen hyvä työpaikka ja kavereilleen paras mahdollinen ravintola. Muru on kirinyt vuosien aikana Helsingin ehdottomaksi klassikoksi ja tunnetaan hyvästä ruuasta ja niihin sovitetuista loistavista viineistä sekä tinkimättömästä intohimosta asiakaspalveluakohtaan.

Pieni Pala Pariisia

Autenttinen maalaisranskalainen keittiö ja tunnelma sekä läsnäoleva ja yksilöllinen palvelu tekevät Kaartin kaupunginosassa sijaitsevasta Pastiksesta unohtumattoman kokemuksen. Sommelierimme valikoimat viinit täydentävät makumatkan ranskaan ja tarjoavat mielenkiintoisen valikoiman vaativampaankin makuun.

Etelävaltioiden Tunnelmaa

Entinen siirtomaatavarakauppiaan koti meren äärellä on täynnä rentoa Etelävaltioiden tunnelmaa. Amerikan etelärannikko ja sen historialliset, värikkäät ja kauniit kaupungit ovat inspiroineet Sue Elleniä tuomaan Helsingin Etelärantaan uudenlaisia makuelämyksiä ja ennen kaikkea nautintoa yhdessä syömisestä ja juomisesta.

Tulevaisuuden ravintola

Ultima kokeilee, miten kiertotalous toimii suomalaisessa ravintolassa ja miten ravintola asemoituu koko ruokatalousjärjestelmään. Uudenlainen asenne on tarpeen alkutuotannossa, ruoanvalmistuksessa ja kulutuksessa, jotta maailma kestää meitä ihmisiä tulevaisuudessakin.

Tulevaisuus väikkyy hyperlokaalissa Ultimassa siinä, että asiakkaat voivat nähdä seuraavan ateriansa kasvavan ympärillään.

Make a Reservation

Varaa

Pöytä

TAI SOITA MEILLE

+358 300 472 338 (0,34€/min + pvm/mpm) – info@dining.fi

Myyntipalvelumme palvelee arkisin klo 9.00-15.30