On tilanteita, jotka vaativat omaa rauhaa sekä suojaa ulkopuolisilta silmiltä ja korvilta. Välillä taas on mukava keskittyä oman seurueen keskusteluihin ilman häiriötekijöitä tai vaikka juhlistaa päivänsankaria. Mikä tarve onkaan, alta löytyvät ravintoloidemme kabinetit ja muut yksityistilat pienimmästä suurimpaan. Kaikki hyvien kulkuyhteyksien varrella niin Helsingin keskustassa kuin Espoon Leppävaarassa.

MURUN KABINETTI

Murun Viinibaarin takaosasta löytyvä, tunnelmallinen kabinetti on mahdollista varata mukavasti 8 hengelle (tiivisti 10 henkilöä) keskiviikosta lauantaihin klo 17.00 alkaen. Tiistai-iltoja toteutamme mahdollisuuksien mukaan.

Kabinetissa herkuttelet joko Viinibaarin tai Murun herkuilla. Tarjoilemme seurueille valintanne mukaan joko Viinibaarin pikkusuolaisia paikan päällä tilattavaksi tai Murun 4 tai 5 ruokalajin Päivän menun 59 €/69 € hintaan, jossa otamme toki allergiat ja erikoisruokavaliot huomioon henkilökohtaisesti.

Murun kabinetin minimiostotakuu keskiviikosta lauantaihin 500€. Summan täyttyessä tarjoiluilla ei tilan osalta tule lisäkuluja. Tilassa on järjestetty niin kokouksia kuin rentoja illanistujaisia kaveriporukan kesken.

FINNJÄVELIN KABINETTI

Finnjävelin intiimi kabinetti on tyylikäs tila, jonne mahtuu maksimissaan 12 vieraan seurue. Kabinetti on varattavissa Salongin illallisille tiistaista lauantaihin klo 17.00 alkaen ja rennoman Salin lounaille tiistaista perjantaihin klo 11.30 alkaen.

Tutut suomalaiset perinneruoat tarjoillaan Finnjävelissä käyttäen tämän päivän kehittyneempiä ruuanvalmistusmenetelmiä. Salongin kotimaista käsitaitoa esitellään fine-dining -puitteissa 5 tai 8 ruokalajin menukokonaisuuksilla (98 €/129 €), kun taas rennomman Salin puolella lounaalla tarjotaan 3 ruokalajin lounasmenukokonaisuutta 39 € hintaan.

Kabinetin minimiostotakuu illallisella on 1500 € ja lounaalla 400 €. Kun summa täyttyy tarjoiluilla, ei erillistä tilavuokraa veloiteta. Kabinetti on koettu mainioksi tilaksi niin tilinpäätösillallisille kuin tunnelmallisiin perhejuhliin. 

PASTIKSEN PRIVÉ

Pastiksen tyylikäs 20 hengen Privé -kabinetti Pieni Roobertinkadulla on viihtyisä tila niin lounaille kuin illallisille. Kabinetti on varattavissa yksityiskäyttöön maanantaisin klo 16.30 alkaen sekä tiistaista lauantaihin klo 11.30 alkaen aina iltamyöhään.

Pastis, ”pieni pala Pariisia”, tarjoilee ranskalaisen keittiön klassikoita: lounasaikaan tarjolla on viikoittain vaihtuva kolmen ruokalajin Menu du jour 34 €, illalliselle voi valita neljän tai viiden ruokalajin keittiömestarin menun (alkaen 59 €) ja lauantaibrunssille pöytiintarjoiltavan kolmen ruokalajin brunssimenun 34 €.

Privén minimiostotakuu illallisella on MA-TO 1200 € / PE-LA 1500 € ja lounaalla 300 €. Summan täyttyessä tarjoiluilla ei tilan osalta tule lisäkuluja. Pastiksen kabinetissa on pidetty muiden muassa yhtiökokouksia, syntymäpäiviä ja baby showereita.

SUE ELLENIN TAKASALI

Kauppatorin rannassa sijaitsevan ravintola Sue Ellenin perällä sijaitsee rauhaisa maksimissaan 24 hengen takasali. Huone on varattavissa yksityiskäyttöön maanantaista-sunnuntaihin. Suuri seurue istuu tilassa kahdessa pitkässä rinnakkain olevassa pitkässä pöydässä, pienemmälle seurueelle voidaan voidaan rakentaa mieluisa pöytämuoto.

Tila on varattavissa aamukokouksiin, lounaalle, tai illaksi. 

Kun tarjoiluilla ylitetään 1500 euron minimimyyntitakuu, emme veloita erillistä tilavuokraa. Takasalissamme on vietetty monet häät, karonkat ja rapujuhlat – viinitastingejä unohtamatta.

MURU: ETU- TAI TAKASALI

Muru, klassikkobistro Fredrikinkadulla jakautuu kahteen osaan: noin 30 hengen etusaliin ja 25 hengen takasaliin. Henkilömäärä huomioiden jomman tilan voi varata yksityisesti. Rauhaisampi tiloista on takasali, jonka saa tarvittaessa verholla eristettyä muusta ravintolasta. Muru on avoinna tiistaista lauantaihin klo 17.00, mutta järjestämme myös yksityislounaita.

Muru tarjoilee sesongin raaka-aineista rakentuvaa päivän menua 4 tai 5 ruokalajilla (59 € / 71 €). Allergiat ja erikoisruokavaliot huomioidaan aina henkilökohtaisesti.

Etu- tai takasalin voit varata yksityiskäyttöön joko puolikkaalle illalle (klo 17.00-19.30 tai 20.30 alkaen) väliselle ajalle 2500 euron minimimyyntitakuulla tai tai koko illaksi 5000 euron minimimyyntitakuulla. Kun tarjoilut ylittävät summan, ei tilan osalta peritä tilavuokraa. Ja tarvittaessa voimme katsoa hieman arvokkaampia viinejä Murun viinivintilta.

VIINIKELLARI

Sue Ellenin upean punatiiliholvisen viinikellarin pitkän kiinteän pöydän ääreen mahtuu jopa 30 vieraan seurue. Lisäksi heti kellariin tultaessa vastassa on ensin aulatila, jossa voi nauttia aperitiivit, viettää kahvitaukoa tai vaikka avata baarin loppuillaksi. Tila on varattavissa maanantaista-sunnuntaihin lounaasta illalliseen.
Tila sopii hyvin myös kokouksien pitämiseen.

Viinikellarissa nautitaan klassisia makuja sesongin raaka-aineista. Keittiö on loihtinut suuremmille seurueille valmiit kolmen ruokalajin menukokonaisuudet (alkaen 53 €), mutta myös räätälöidyt pidemmät menut tai cocktailtarjoilut järjestyvät tarvittaessa.

Kun tarjoiluilla ylitetään 1500 euron minimimyyntitakuu, emme veloita erillistä tilavuokraa. Viinikellarissa on vietetty monet häät, karonkat ja rapujuhlat – viinitastingejä unohtamatta.

FIASCO?:n PÄÄSALI

Fiasco?:n Pääsali on yksi suurimmista tiloistamme. Tilaan mahtuu maksimissaan 33 henkilöä tiistaista lauantaihin klo 17.00 alkaen. Lounastilaisuuksiakin on mahdollisuuksien mukaan aina järjestetty.

Maut vievät sinut Italiaan. Emme päässeet matkustamaan Italiaan, joten toimme Italian Etelärantaa. Kauden parhaita raaka-aineta, perinteisiä italialaisia klassikoita pienellä luovuudella tarjottuna. Suuremmille seurueille tarjoilemme 4 ruokalajin viikoittain vaihtuvan menukokonaisuuden 64 hintaan, jossa otamme toki allergiat ja erikoisruokavaliot huomioon henkilökohtaisesti.

Pääsalin minimiostotakuu määräytyy varauksen keston mukaan: puolikas ilta on ti-to 1500 €, pe-la 2500 € (17.00-19.30 tai 20.30 alkaen) ja koko ilta taas ti-to 3000 €, pe-la 5000 €, paitsi pikkujoulukautena marras-lokakuussa minimiostotakuut ti-la 2500 € puolikas ilta/ 5000 € koko ilta. Summan täyttyessä tarjoiluilla ei tilan osalta tule lisäkuluja.

VILLA LILLAN KABINETIT

Ravintola Villa Lilla sijaitsee Espoossa, kävelymatkan päässä Leppävaaran asemalta. Ihastuttava yli 100-vuotias rakennus sisältää kolme kaunista, kakluunien värien mukaan nimettyä salia: vihreä, vaalea ja punainen sali. Ravintola tarjoilee lounasta maanantaista perjantaihin klo 11.00-16.00, lauantaibrunssia klo 11.00 alkaen ja loppuviikolla torstaista lauantaihin herkutellaan myös illallisella – ja toki yksityisillalliset alkuviikostakin järjestyvät.

Lounasaikaan Villa Lillan herkullisia makuja nautitaan maanantaista perjantaihin kolmen ruokalajin lounasmenun muodossa hintaan 32 €. Illallisella luvassa on viikoittain vaihtuva 4 ruokalajin kokonaisuus 52 €. Huolella valitut viinit viimeistelevät makuelämyksen.

Vihreä sekä vaalea sali ovat ovella suljettavia tiloja, jotka on mahdollista varata kabinetin omaisesti yksityiskäyttöön. Vihreään saliin mahtuu maksimissaan 20 ja Vaaleaan saliin 24 vierasta. Tilojen välillä on ovi, eli suurempi seurue voi varata myös molemmat salit tai koko ravintolan yksityisesti. Lounasaikaan kabinetin minimimyyntitakuu on noin 500-1000 €, riippuen varattavasta ajasta, ilta-aikaan myyntitakuu on noin 1000-1500 € ajankohdasta riippuen.

KOKO RAVINTOLAN YKSITYISTILAISUUS

Erillisten kabinettitilojen lisäksi järjestämme myös koko ravintolan yksityistilaisuuksia ravintoloissamme suuremmille seurueille tai väljemmillä väleillä. Kaikki ravintolamme Helsingissä ovat varattavissa myös yksityisesti: Muru (Fredrikinkatu 41), Pastis (Pieni Roobertinkatu 2), Sue Ellen (Eteläranta 16), Fiasco? (Eteläranta 16), Finnjävel Sali ja Finnjävel Salonki (Ainonkatu 3) sekä Villa Lilla (Laturinkuja 10, Leppävaara). Etenkin Finnjävel toimii tilana hyvin: Saliin mahtuu suurikin seurue lounaalle tai illalliselle, Salongin puolen voi varata arvokkaampiin tilaisuuksiin. Pastiksessa ja Sue Ellenissä on myös järjestetty onnistuneesti monia koko talon yksItyistilaisuuksia.

Ole siis yhteydessä, niin etsitään yhdessä tarkoitukseen sopiva tila, puh. 0300 472 338/ info@dining.fi.