Kabinetit ja yksityistilat

On tilanteita, jotka vaativat omaa rauhaa sekä suojaa ulkopuolisilta silmiltä ja korvilta. Välillä taas on mukava keskittyä oman seurueen keskusteluihin ilman häiriötekijöitä tai vaikka juhlistaa päivänsankaria. Mikä tarve onkaan, alta löytyvät ravintoloidemme kabinetit ja muut yksityistilat pienimmästä suurimpaan. Kaikki hyvien kulkuyhteyksien varrella, kuusi Helsingissä – Finnjävel Salongin Kammari, Pastiksen Le Petit Pastis, Viinikellari Eteläranta 16, Sue Ellenin takasali, Murun etu- tai takasali ja Fiasco?:n pääsali – sekä Villa Lilla Espoon Leppävaarassa.

Finnjävelin Kammari

Finnjävel Salongin intiimi Kammari on tyylikäs tila, jonne mahtuu maksimissaan 12 vieraan seurue. Kabinetti on varattavissa Salongin illallisille keskiviikosta lauantaihin klo 17.00 alkaen. Lounaatkin kabinetissa onnistuvat: lounasaikaan tiistaista lauantaihin klo 11.30-15.00 nykypäivän tulkintoja suomalaisista klassikoista tilaan loihtivat samassa rakennuksessa, Helsingin Taidehallilla sijaitsevan sisarravintolan, Finnjävel Salin, keittiön velhot. Myös muut ajankohdat ovat sovittavissa.

Tutut suomalaiset perinneruoat tarjoillaan Finnjävelissä käyttäen tämän päivän kehittyneempiä ruuanvalmistusmenetelmiä. Salongin 5 ruokalajin maistelumenusta (98 €) voi löytää Suomen metsien, järvien, tuntureiden sekä peltojen maut ja muistot. Suomalaisuutta henkii myös Ateljee Sotamaan suunnittelema taideteos, joka Finnjävel Salonki itsessään on. Ammattitaitoinen keittiömme muokkaa taidokkaasti menut ottaen huomioon ennakkoon ilmoitetut allergiat ja erikoisruokavaliot.

Kammarin minimiostotakuu illallisella on 1000€ ja lounaalla 300€. Kun summa täyttyy tarjoiluilla, ei erillistä tilavuokraa veloiteta. Kabinetti on koettu mainioksi tilaksi niin tilinpäätösilallisille kuin tunnelmallisiin perhejuhliin. 

Kabinetti Finnjävel Salongin yhteydessä.
Finnjävelin kabinetti sopii pitkiin illallisiin tai rauhaa vaativiin lounastilaisuuksiin.

Le Petit Pastis

Pastiksen seinänaapuri, 15 hengen Le Petit Pastis -kabinetti Pieni Roobertinkadulla on viihtyisä tila niin lounaille kuin illallisille. Kabinetti on varattavissa yksityiskäyttöön maanantaisin klo 16.30 alkaen sekä tiistaista lauantaihin klo 11.30 alkaen aina iltamyöhään.

Pastis, ”pieni pala Pariisia”, tarjoilee ranskalaisen keittiön klassikoita: lounasaikaan tarjolla on viikoittain vaihtuva kolmen ruokalajin Menu du jour 31 €, illalliselle voi valita kolmen ruokalajin keittiömestarin menun (51,50-55 €) tai juhlaviin tilaisuuksiin upean viiden ruokalajin Makumatkan Ranskan halki (86 €) ja lauantaibrunssille pöytiintarjoiltavan kolmen ruokalajin brunssimenun 29 €.

Le Petit Pastiksen minimiostotakuu illallisella on 900€ ja lounaalla 300€. Summan täyttyessä tarjoiluilla ei tilan osalta tule lisäkuluja. Pastiksen kabinetissa on pidetty muiden muassa yhtiökokouksia, syntymäpäiviä ja baby showereita.

Pastiksen kabinetti sopii pieniin perhejuhliin.
Le Petit Pastis kabinetissa voi kokoustaa lounaan tai illallisen ohessa.

Viinikellari Eteläranta 16

Upean punatiiliholvisen viinikellarin pitkän kiinteän pöydän ääreen mahtuu jopa 30 vieraan seurue. Lisäksi heti kellariin tultaessa vastassa on ensin aulatila, jossa voi nauttia aperitiivit, viettää kahvitaukoa tai vaikka avata baarin loppuillaksi. Tila on varattavissa tiistaista lauantaihin klo 16.30 alkaen, mutta myös lounaskokoukset ja illalliset alkuviikosta, varsinaisten aukiolopäivien lisäksi, järjestyvät mahdollisuuksien mukaan.

Viinikellarissa nautitaan klassisia makuja sesongin raaka-aineista. Keittiö on loihtinut suuremmille seurueille valmiit kolmen ruokalajin menukokonaisuudet (noin 48 €), mutta myös räätälöidyt pidemmät menut tai cocktailtarjoilut järjestyvät tarvittaessa.

Kun tarjoiluilla ylitetään ti-to 1000 euron ja pe-la 1500€ minimimyyntitakuu, emme veloita erillistä tilavuokraa. Viinikellarissa on vietetty monet häät, karonkat ja rapujuhlat – viinitastingejä unohtamatta.

Viinikellari-kabinetti sijaitsee Eteläranta 16 osoitteessa.
Viinikellarin aulatila.

Sue Ellenin takasali

Kauppatorin rannassa sijaitsevan ravintola Sue Ellenin perällä sijaitsee rauhaisa 24-30 hengen takasali. Huone on varattavissa yksityiskäyttöön ravintolan aukioloaikojen mukaisesti keskiviikosta lauantaihin klo 16.30 alkaen ja toki mahdollisuuksien mukaan muulloinkin. Suuri seurue istuu tilassa kahdessa pitkässä rinnakkain olevassa pitkässä pöydässä, pienemmälle seurueelle voidaan voidaan rakentaa mieluisa pöytämuoto.

Sue Ellenissä tarjolla on kolmen ruokalajin Family dinner -menu (48 €) valinnaisella pääruoalla. Toki tarvittaessa räätälöimme tarjoiluja.

Tila on varattavissa joko puolikkaalle illalle (klo 16.30/17.00-19.30 tai 20.15 alkaen) tai koko illaksi. Tiistaista torstaihin myyntitakuu on 700€ per kattaus tai 1400€ koko illalle. Perjantai- ja lauantai-iltoina myyntitakuu on 1000€ per kattaus ja 2000€ koko illalle.

Sue Ellenin kabinetit: takasaliin mahtuu jopa 30 henkeä.
Sue Ellenin takasali katettuna 10 hengelle.

Muru: etu- tai takasali

Ravintola Muru, klassikkobistro Fredrikinkadulla jakautuu kahteen osaan: noin 30 hengen etusaliin ja 25 hengen takasaliin. Henkilömäärä huomioiden jomman tilan voi varata yksityisesti. Rauhaisampi tiloista on takasali, jonka saa tarvittaessa verholla eristettyä muusta ravintolasta. Muru on avoinna tiistaista lauantaihin klo 17.00, mutta järjestämme myös yksityislounaita.

Muru tarjoilee sesongin raaka-aineista rakentuvaa päivän menua 4 tai 5 ruokalajilla (54 € / 66 €).

Etu- tai takasalin voit varata yksityiskäyttöön joko puolikkaalle illalle (klo 17.00-19.30 tai 20.30-23.00) väliselle ajalle 2500 euron minimimyyntitakuulla tai tai koko illaksi 5000 euron minimimyyntitakuulla. Kun tarjoilut ylittävät summan, ei tilan osalta peritä tilavuokraa. Ja tarvittaessa voimme katsoa hieman arvokkaampia viinejä Murun viinivintilta.

Murun etusali.
Murun kabinetit: takasali.

Fiasco? pääsali

Fiasco? -ravintolan perältä löytyy jopa 33 hengen pääsali-kabinetti. Erilaisilla pöytäratkaisuilla tila sopii kuitenkin hyvin myös pienemmille seurueille. Helsingin Vanhaa kauppahallia vastapäätä sijaitseva Ultima on avoinna tiistaista perjantaihin klo 17.00 alkaen, lauantaisin aloitellaan jo klo 14.00 late lunchilla. Toki muita aikoja voi myös tiedustella.

Fiasco? tarjoilee italialaisia makuja neljän ruokalajin Menu Fiascon (64€) muodossa. Lauantain late lunchilla nautitaan kolmen ruokalajin menua hintaan 45 €. Menuja täydentävät italialaiset viinit.

Myyntitakuu tilan yksityiskäytöstä illalle on ajankohdasta riippuen alkaen 2000€, sen kun tarjoilut kattavat, ei tule tilavuokraa. Tyylikkääseen tilaan sopivat esimerkiksi tärkeät illalliset ja lanseeraustilaisuudet.

Ultima Fiasco?.n kabinetti.
Ultiman pääsaliin mahtuu jopa 40 henkeä.

Villa Lilla: vihreä tai vaalea sali

Ravintola Villa Lilla sijaitsee Espoossa, kävelymatkan päässä Leppävaaran asemalta. Ihastuttava yli 100-vuotias rakennus sisältää kolme kaunista, kakluunien värien mukaan nimettyä salia: vihreä, vaalea ja punainen sali. Ravintola tarjoilee lounasta maanantaista perjantaihin klo 11.00-16.00, lauantaibrunssia klo 11.00, 12.00 ja 13.00 kattauksin ja loppuviikolla torstaista lauantaihin herkutellaan myös illallisella – ja toki yksityisillalliset alkuviikostakin järjestyvät.

Lounasaikaan Villa Lillan herkullisia makuja nautitaan maanantaista perjantaihin kolmen ruokalajin lounasmenun muodossa hintaan 29€. Illallisella luvassa on viikoittain vaihtuva 4 ruokalajin kokonaisuus 49€. Huolella valitut viinit viimeistelevät makuelämyksen.

Vihreä sekä vaalea sali ovat ovella suljettavia tiloja, jotka on mahdollista varata kabinetin omaisesti yksityiskäyttöön. Vihreään saliin mahtuu maksimissaan 24 ja Vaaleaan saliin 22 vierasta. Tilojen välillä on ovi, eli suurempi seurue voi varata myös molemmat salit tai koko ravintolan yksityisesti. Lounasaikaan kabinetin minimimyyntitakuu on noin 500-1000 €, riippuen varattavasta ajasta, ilta-aikaan myyntitakuu on noin 1000-1500€ ajankohdasta riippuen.

Villla Lillan vaalea sali.
Villa Lillan vihreä sali.

Koko ravintolan yksityistilaisuus

Erillisten kabinettitilojen lisäksi järjestämme myös koko ravintolan yksityistilaisuuksia ravintoloissamme suuremmille seurueille tai väljemmillä väleillä. Kaikki ravintolamme Helsingissä ovat varattavissa myös yksityisesti: Muru (Fredrikinkatu 41), Pastis (Pieni Roobertinkatu 2), Sue Ellen (Eteläranta 16), Fiasco? (Eteläranta 16), Finnjävel Sali ja Finnjävel Salonki (Ainonkatu 3) sekä Villa Lilla (Laturinkuja 10, Leppävaara). Etenkin Finnjävel toimii tilana hyvin: Saliin mahtuu suurikin seurue lounaalle tai illalliselle, Salongin puolen voi varata arvokkaampiin tilaisuuksiin. Pastiksessa ja Sue Ellenissä on myös järjestetty onnistuneesti monia koko talon yksItyistilaisuuksia.

Ole siis yhteydessä, niin etsitään yhdessä tarkoitukseen sopiva tila, puh. 0300 472 338/ info@dining.fi.