Tarjoilut kruunaavat niin juhannuksen, mökkireissun kuin piknikin! Finnjävelin, Ultiman, Murun ja Pastiksen keittiöiden velhot ovat loihtineet mukaan otettavia menuja, joilla hurmaat kesän seuralaisesi. Jätä siis tarjoilut meidän huoleksemme ja tilaa mökki- tai piknikeväät ennakkoon!

Finnjävelin menut mukaan

Finnjävelin ja Ultiman keittiöt löivät hynttyyt yhteen, ja ovat valmistaneet erilaisia mukaan tilattavia menuja. Menut esivalmistetaan ja pakataan ravintolassa, grillaus tai menun viimeistely jää sinulle. Vaihtoehtoja löytyy eri tarpeisiin: Juhannusmenu, 3 ruokalajin Alenin menu, Veneilijän ja mökkeilijän setti sekä City-grillaus menu. Menut sisältöineen ja tilausohjeineen löydät täältä.

Pastiksen picnic-kassi

Pastiksessa hemmotellaan puistoilijoita ranskalaisilla piknikeväillä. Tilaa piknikkassi kahdelle täältä, nouda herkut Pastiksesta ja vie seuralaisesi unohtumattomalle pariisilaiselle piknikille koto-Suomessa.

Murun juhannuskassi

Murun juhannuskassi pelastaa keskikesän juhlan! Murun keittiö on suunnitellut maukkaan kokonaisuuden neljälle hengelle. Älä siis stressaa itseäsi juhannustarjoiluilla, vaan suuntaa Murun kauppaan ja tipauta ostoskoriin valmis kokonaisuus. Ostoksille pääset täältä!

Minkälaisia herkuttelusuunnitelmia sinulla on kesälle? Tilaa sopivimmat tarjoilut ja keskity nauttimaan kesästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *