Nouda take away -herkut ravintolasta tai tilaa ne suoraan kotiovelle!

 

Koronviruksen aiheuttama poikkeustila vaatii nyt kekseliäitä poikkeustoimia ruokailun suhteen: take away -annoksia ravintoloista ja kotiinkuljetusta Foodoran ja Woltin kautta. Finnjävel järjesti Suomen nopeimman karjalanpaistin kotiinkuljetuksella: kuskina Emma Kimiläinen, kartturina Henri Alén ja alla Porsche Cayman.

Ravintola Pastiksesta voi kipaista hakemaan ranskalaisia klassikoita kotitoimistoille tai piknikille: take away -annokset löytyvät nettisivuilta, tilauksen voi tehdä ravintolan aukiolojen puitteissa numeroon 050 576 3598 ja nouto tapahtuu ravintolasta Pikkurobalta. Myös Wolt ja Foodora kuljettavat.

Murusta voi tilata Päivän menua kotiinkuljetettuna tai noutaa take away-annoksia ravintolasta. Vaihtuvan illallismenun voi tilata osoitteesta https://shop.murudining.fi/ kuljetuksella tai noudolla läpi kesän. Lisäksi ravintolasta löytyy take away -menu, joten paikan päältä voit kipaista hakemaan eväät vaikka piknikille. Tiedustelut numerosta 0300 472 335. Samoin Muru löytyy Foodorasta ja Woltista.

Finnjävel Helsingin Taidehallilla pakkaa eväät mukaasi: Nouto paikan päältä tai tilaus Woltilla tai Foodoralla.  Mm. kalakeittoa, karjalanpaistia ja pullaa listalla. Take away -tiedustelut whatsappilla numeroon +358417301376 ja kuittauksen saatuasi nouto Ainonkadulta. Finnjävel on valmistellut valmiita take away-menukokonaisuuksia niin kevätjuhliin, mökkeilijälle kuin city-grillaukseenkin: https://finnjavel.fi/menut-mukaan/

Näillä eväillä saadaan suut hymyyn ja vatsat täyteen. Pidetään huoli toisistamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *