Lauantaibrunssi – mikä olisikaan ihananpi tapa viettää vapaapäivää! Ravintoloidemme tarjonnasta löytyy brunssiherkkuja ranskalaiseen tyyliin, Suomi-klassikoita, samppanjabrunssia sekä italialaista late lunchia iltapäivään.

Pastiksen ranskalainen brunssi

Kaartinkaupungissa, ravintola Pastiksen ranskalainen pöytiintarjoiltu brunssi on saatavilla aina lauantaisin klo 11.30-15.00 välisenä aikana (tilaukset viimeistään klo 14.00 mennessä). Kolmen ruokalajin brunssimenu 29 €/ hlö alkaa charcuterie -alkupalalajitelmalla, lämmin pääruoka vaihtuu viikoittain, samoin klassinen ranskalainen jälkiruoka. Lisäksi tarjolla on parhaita poimintoja à la carte -listaltamme.

Pikkuroballa kelpaa heittäytyä ranskalaiseen tunnelmaan vaikka kesken shoppailupäivän. Lasillinen samppanjaa tuo ihanaa luksusta lauantaipäivään.

Brunssimenu on nähtävissä nettisivuillamme, suosittelemme tekemään pöytävarauksen ennakkoon.

Sue Ellenin bottomless samppanjabrunssi

Etelärannan lady, Sue Ellen, tarjoilee pari kertaa kuussa järjestettävällä lauantaibrunssilla maukkaita herkkuja sekä nimensä mukaisesti loputtomasti samppanjaa. Maailmalla suosittu konsepti on Suomessa vielä uus juttu ja 30.1.2021 alkaen siitä päästään nauttimaan myös Sue Ellenissä!

Samppanjabrunssin hinta on 99 €, ja siihen tosiaan kuuluu mukaan juomat – samppanjaa sen verran kun sielu sietää. Brunssi katetaan klo 12.00-14-00 välille.

Paikkoja on rajatusti ja ne myydään ennakkoon verkkokaupan kautta.  Paikan sinulle sopivaan päivään pääset varaamaan täältä.

Finnjävel Salin lauantailounas

Finnjävel Sali Helsingin Taidehallilla on avoinna myös lauantaipäivisin klo 11.30-15.00. Lounasmenulta voi bongata suomalaisia klassikoita, kuten kalapöydän antimia, lohikeittoa tai toripiirakkaa. Vaihtuva lämmin pääruoka ja talon makeat takaavat täyden vatsan. Herkuttele pitkän kaavan mukaan tai kevyemmin – vaihtoehtoja löytyy.

Finnjävelin lounas sopii vaikka kulttuurin nälkäisille Taidehallin museokierroksen päätteeksi tai kotoisaa mummolatunnelmaa kaipaaville.

Menun löydät täältä ja pöydän pääset varaamaan tästä.

Fiasco? by Ultiman Late lunch

Syksyn 2020 kaivatuin uutuus, italialainen Fiasco? by Ultima tarjoilee lauantai-iltapäivisin late lunchia klo 15.00-16.30 välillä kauppatorin tuntumassa. Viikoittain vaihtuva kolmen ruokalajin menukokonaisuus 45 € sisältää italialaisia klassiloita, myös niitä hieman tuntemattomampia.

Ultiman late lunchilta kerkeää hienosti vielä lauantai-illan muihin menoihin, kuten teatteriin tai keikalle – tai ihan vain kotisohvalle villasukat jalassa.

Varaa pöytäsi klo 14.30 tai 14.45 ennakkoon täältä.

Missä sinä viettäisit mieluiten lauantaipäivääsi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *