OPEN POSITIONS: 

Are food and wine close to your heart? Do you want to create experiences for your customers? We hope that you have a cheerful and positive attitude and that you already have some experience in a similar role, either in the dining room or in the kitchen.

Our restaurants include Muru & Muru wine bar, Pastis, Sue Ellen, Fiasco?, Finnjävel Sali and Salonki and our newest addition, Villa Lilla in Leppävaara. Each place is its own little world, but are all united by a passion for food & wine and all have great staff. You can come for lunch, dinner with the family, a birthday or wedding anniversary, a wine tasting or just for the relentless hunger. Whatever your need, we have a solution.

Restaurateurs Samuil Angelov, Timo Linnamäki, Henri Alén and Tommi Tuominen help in every one of our restaurants to make sure that our customers’ wishes are met and that our staff is happy. Our aim is personalised service and professional staff who work with heart and soul. We hope you all have a good time every day, because work should be fun!

In addition to our restaurant businesses, our group includes Muru Wines Oy, an importer of wine, Muru Baby Food Oy, which aims to make the best baby food in the world for babies and children, and most recently Prego Booking, a booking system developed as an agile and innovative booking system for restaurants.

Our motto is: Be yourself and respect your co-workers, when we have a good vibe, it is transmitted to our customers. We’re all in the same boat, so let’s all pull together. The collaboration between the kitchen and the lounge complements each other and provides an unforgettable experience for the customer.

OPEN POSITIONS CURRENTLY:

Ravintola Fiascon Keittiö tiimi etsii vahvistusta!
Lähde matkalle italialaiseen ruoka maailmaan ja tule luomaan asiakkaillemme upeita makuelämyksiä. Tarjoamme italialaisia makuja kaasu pohjassa ja isolla sydämellä. Parhaat raaka-aineet, luova hulluus ja loraus oliiviöljyä. Se on siinä, täydellinen illallinen on valmis!

Haemme kokkia ravintola Fiascon keittiöön. Ravintolamme keskiössä on tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet sekä puhtaat maut. Toivomme sinulta vahvaa perusosaamista keittiöstä, intohimoa oppia ja luoda uutta sekä tiimityöskentelytaitoja. Meillä pääset osaksi nuorekasta ja rentoa tiimiä, kehittymään ammatillisesti ja luomaan itsellesi urapolkua. Oletpa sitten jo pitempään alalla viihtynyt tai vasta urasi alkupuolella, tiimissämme on tarvetta erilaisille osaajille.

Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat meillä yhtä tärkeitä. Me tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön. Ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä hyvät henkilöstöedut. Nyt on loistava tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!

Työ on toistaiseksi voimassa oleva, täysipäiväinen ja kuukausipalkallinen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile, vaan lähetät vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen pian!
Käy sivuillamme katsomassa lisää restaurantfiasco.fi

Tule ja löydä italialainen intohimo kanssamme!

Palkka 13 – 16 €/h tai kokoaikaisessa työsopimuksessa kuukausipalkka + iltalisät; TES mukainen iltalisä + 1€/tunti sekä Lauantailisä + 2€/tunti.

Lisätiedot palkasta: Mahdollisuus osa-aikaiseen- tai kokoaikaiseen työsopimukseen.
Palkka määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Lisätietoja saat sähköpostilla maarit@murudining.fi

.

Finnjävel Salonki on hienostunut ravintolakokemus. Se on uniikki matka suomalaisuuteen ja satoja vuosia vanhaan pohjoiseen ruokakulttuuriin. Salongissa tulkitaan perinneruokia ja ruokalajeja uniikilla tavalla, tuoden juurevat annokset salonkikelpoisiksi tämän päivän fine dining-ravintolaan. Loihdimme juurevista ja luonteikkaista pohjoisista perinneruoista kiehtovia 2020-luvun elämyksiä niin kuin vain finnjävelit osaavat. Olemme ylpeitä siitä, että Finnjävel Salongilla on yksi Michelin-tähti. Ja vuonna 2021 saimme Service Award -tunnustuksen Pohjoismaiden parhaasta palvelusta.

Nyt etsimme Finnjävelin Salonkiin ammattitaistoista Hovimestaria, pääset työskentelemään Pro Finalisti Ravintolapäällikkö Inga Anttilan tiimissä. Hänen mottonsa on ”Ihmisistä kaikki kumpuaa. Ihmisten hyvinvointi on tärkein osa työtäni, niin asiakkaiden kuin työkavereiden.”, joten pääset osaksi ammattitaitoista, kannustavaa ja motivoitunutta työyhteisöä. Tarjoamme sinulle omistautuneet omistajat, pätevän päällikön, mahtavat puitteet, lämpimän työilmapiirin, hauskoja ja kiireisiä hetkiä ja paljon vastuuta. Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja päästä urallasi uudelle tasolle. Sekä tietysti ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä loistavat henkilöstöedut. Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen osaksi iloista, monipuolista ja ammattitaitoista porukkaamme!

Me toivomme, että sinulla on hyväntuulinen ja positiivinen asenne ja omaat palvelualttiutta ja sinulla on aito halu tarjota asiakkaille parasta asiakaskokemusta. Tehtävässä vaaditaan aikaisempaa kokemusta Hovimestarina työskentelystä A la Carte ravintolassa. Hallitset suomen ja englannin kielen sujuvasti. Toivomme myös, että osaat luoda kannustavan ilmapiirin ja perehdyttää myös alan nousevia tähtiä.

Hovimestarin toimenkuva on toistaiseksi voimassa oleva, vakituinen ja kuukausipalkallinen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile, vaan lähetät hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveineen alla olevasta linkistä!
Lisätietoja saat sähköpostilla inga@finnjavel.fi tai maarit@murudining.fi

Lisätiedot palkasta: 2600-3000€/kk, sopimuksen mukaan, kokemuksen perusteella +
Iltalisät; TES mukainen iltalisä + 1€/tunti sekä Lauantailisä + 2€/tunti.

Käy sivuillamme katsomassa lisää www.finnjavel.fi

Tule ja löydä sisäinen Jäävelisi kanssamme!

Etsimme nyt ravintoloidemme tarjoilutiimeihimme vahvistusta, ja uusia
asiakaspalvelun helmiä.

Jos sinulla on jo kokemusta vastaavasta niin hienoa, mutta jos ei niin eipä
hätää, me koulutamme sinut työhön huolellisesti ja olemme tukenasi uudella
urapolullasi. Työhön tarvitset iloisen ja hymyilevän asiakaspalveluasenteen,
omatoimisuutta ja ripeää otetta työskentelyyn.
Työtunteja on tarjolla osa-aikaisesti  n.30h/ 3 vkoa, painottuen to-la iltoihin.

Haemme nyt Muru Diningin ravintoloihin A la carte tarjoilijaa, joko viikonlopuille tai vakituiseen työsuhteeseen.

Me toivomme, että sinulla on hyväntuulinen ja positiivinen asenne sekä omaat jo hieman kokemusta A la Carte ravintolassa työskentelystä. Olet hyvä tiimityöntekijä, pystyt sitoutumaan vuorotyöhön, sinulla on hygieniapassi, puhut sujuvasti suomea ja englantikin sujuu.

Me tarjoamme hyvän perehdytyksen, innostavan, ammattitaitoisen ja kiinnostavan työympäristön. Ihanat asiakkaat ja loistavat kollegat sekä kilpailukykyisen palkan ja huippu hyvät henkilöstöedut.

Laita hakemus tulemaan ja valitse itsellesi mieluisat työskentely paikat!

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA
Paikkakunta: Helsinki tai Espoo

Työsuhde: määräaikainen jouluun asti tai toistaiseksi voimassa oleva sinun toiveidesi mukaan

Työtunnit: 10-60h / 3 vko tai
112,5h / 3 vko, sinun toiveidesi mukaan

Palkka: 12 – 16 €/ h sopimuksen mukaan, kokemuksen perusteella +
Iltalisät; TES mukainen iltalisä + 1€/tunti sekä Lauantailisä + 2€/tunti.

EMPLOYMENT PERKS:

Staff get’s -50% from food and wine (member of staff+ 3 persons)
Occupational health care in Aava
Fennia leisure accident insurance
Fennia medical expenses insurance
Best staff member – awards (granted by youe co-workers)
Discounts from partners (e.g. hotel nights in Kämp Collection hotels with a friend price)
Smartum vouchers
For permanent employees an extra paid week off
(Some of the perks are only for employees working over 90 hours per 3 weeks)
Add our newest perk: Bonus allowances for evening shifts (+1€/hour) and Saturdays (+2€/hour)

Tule meille töihin