Ravintolat sulkevat hetkeksi ovensa 8.3.2021 alkaen, mutta täysin omien kokkailutaitojen varassa ei tarvitse olla silloinkaan! Viikonloput kruunaa Murun esivalmisteltu menukokonaisuus, Pastiksesta take away -annoksia voi noutaa myös arkisin.
Koronan peijakas se tunkee sitkeästi kapuloita rattaisiin vielä tänäkin vuonna ja ravintolat laittavat ovensa säppiin kolmeksi viikoksi 8.3. alkaen. Vaikka kotikokkailukin on mukavaa, on välillä ihanaa kun joku muu on hoitanut ideoinnin – ja ehkä sen valmistusvaiheenkin. Dining.fi:n ravintolat esittelevät herkutteluvinkkinsä kevään kynnykselle. Nälkäkiukulle seis, mitä näistä saisi olla?
Pastiksesta take away -annoksia & menu kotiin
Pikkuroban ranskatar on suunnitellut TAKE AWAY – MENUN, jonka suussa sulavia klassikoita härkätartaria, boullabaissea ja ankankoipiconfita kelpaa nauttia talven taittuessa kevääseen. Listalta löytyy niin liha-, kala- kuin kasvisannoksia. Syöntivalmiit take away -annokset ovat saatavilla keskiviikosta lauantaihin klo 15.30-20.30 välillä joko Woltin kautta kotiin kuljetettuna tai itse noudettuna Pastiksesta.
Lisäksi ravintolasta voi ennakkotilata esivalmistellun KOLMEN RUOKALAJIN PASTIS MENUN (49 €/ hlö) noudettuna tai kotiinkuljetettuna pääkaupunkiseudulle. Helppo viimeistely ja lämmitys hoidetaan kotona, mutta kassin mukana tulevat hyvät ohjeet. Menuista pääset nauttimaan samoin keskiviikosta lauantaihin. Lisätiedot ja menut linkkien takana:

Murun esivalmistellut menut viikonlopuille
Viimeistään viikonloppuna tekee mieli hemmotella itseään ja läheisiä hieman paremmilla pöperöillä. Murut ovat suunnitelleet viikoittain vaihtuvat, esivalmistellut NELJÄN RUOKALAJIN MENUKOKONAISUUDET kotona herkutteluun. Voit tilata menut kahdelle (89 €) tai neljälle (169 €) kotiin kuljetettuna Helsinki-Kauniainen-Espoo -akselilla tai noutaa Murusta perjantaisin tai lauantaisin klo 12.00-17.00 välillä.
Menut on esivalmisteltu, ja yksityiskohtaiset ohjeet annosten helppoon viimeistelyyn ja kypsentämiseen tulevat kassin mukana. Halutessasi voit lisätä tilaukseen Murun legendaarisen risoton, vastaleivottua foccacciaa tryffelivoilla tai tulppaanikimpun antamaan viimeiden silauksen kattaukseen. Alla linkki Murun verkkokauppaan, josta pääset tilaamaan omasi:


Finnjävelin etäkokkikoulu by Tommi Tuominen
Jos kaipaat ohjelmaa lockdownin keskelle ja ruoanlaitto seurassa ajatuksena viehättää, varaa paikkasi Tommi Tuomisen virtuaalikokkikouluun nyt! Finnjävelin henkeen Tuomisen opastuksella valmistetaan perinteisiä Suomi-herkkuja.
Ensimmäinen perinneruoka-live järjestetään 16.3.2021 klo 18.00 ja tällöin puretaan kouluaikojen traumoja tillilihasta kokaten annoksesta moderni ja maukas suosikki. Kokkikoulun hinta on 15 € sisältäen osallistumisen, ostoslistan ja reseptiikan ennakkoon. Liven aikana käytössä on interaktiivinen chat-työkalu.
Alta pääset varaamaan paikkasi!

Aurinkoa ja maukkaita hetkiä, nähdään ravintoloissa herkuttelun merkeissä taas myöhemmin keväällä!
Pingback: viagra cialis
Pingback: which generic cialis comes in 5 mg
Pingback: sildenafil 100 mg blue pill
Pingback: where to get cialis
Pingback: buy cialis black
Pingback: what is the purpose of viagra tablets
Pingback: cost of viagra at cvs