Dining

Huippuravintoloista take away-annoksia kotiin!

Nouda take away -herkut ravintolasta tai tilaa Foodoralla kotiovelle!

 

Koronviruksen aiheuttama poikkeustila vaatii nyt kekseliäitä poikkeustoimia ruokailun suhteen: take away -annoksia ravintoloista ja kotiinkuljetusta Foodoran kautta. Finnjävel järjesti Suomen nopeimman karjalanpaistin kotiinkuljetuksella: kuskina Emma Kimiläinen, kartturina Henri Alén ja alla Porsche Cayman.

Ravintola Pastiksesta voi kipaista hakemaan ranskalaisia klassikoita kotitoimistoille: viikon take away -menu löytyy Facebookista, tilauksen voi tehdä ravintolan aukiolojen puitteissa numeroon 050 576 3598 ja nouto tapahtuu ravintolasta Pikkurobalta.

Myös Murusta voi tilata take away-annoksia pirauttamalla numeroon 0300 472 335, ja noutaa ne ravintolasta auikoloaikojen mukaan. Vaihtuva menu löytyy Facebookista ja Instagramista.

Finnjävel Helsingin Taidehallilla pakkaa eväät mukaasi: Valikoima löytyy Facebook-sivuilta, mm. kalakeittoa, karjalanpaistia ja pullaa listalla. Tilaukset what’s upilla numeroon +358417301376 ja kuittauksen saatuasi nouto Ainonkadulta.

Torstaina 19.3. Finnjävel järjesti nopeimmille kotiinkuljetuksen sellaisella kokoonpanolla, että pois alta risut ja männynkävyt: Porschen ratissa Emma Kimiläinen ja apukuskina Henri Alén toimittivat karjalanpaistia Pakila – Paloheinä – Torpparinmäki – Maunula -akselilla. Samaan aikaan Töölön alueella paistia kiidätti Samuil Angelov ja Fiat 500, sekä vuoden tarjoilija 2020 Cristian Angelov polki Alepa-fillarilla sen minkä kintuistaan pääsi.

20.3. alkaen Muru, Pastis, Sue Ellen ja Finnjävel löytyvät Foodorasta, josta voit tilata kotiinkuljetuksella mitä mielesi tekeekään. Kyllä näillä keinoin on lähipäivien lounaat turvattu!

Pidetään huoli toisistamme!

Dining

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment