Dining

Vappu 2020 Helsingissä

Vappu, kevään kuplivin juhla lähestyy!

 

Helsingissä työväen ja opiskelijoiden juhla alkaa perinteisesti vappuaattona 30. huhtikuuta ”Mantan” lakituksella Kauppatorilla. Esplanadi täyttyy juhlakansasta valkolakeissaan. Mikäli piknik -useimmiten vielä kirpsakassa- kevätsäässä ei houkuta, alla ravintolavinkkejä vapunjuhlintaan:

Vappuaattona 30.4. innokkaimmat aloittavat juhlinnan pitkällä lounaalla. Ravintola Pastiksen sekä Finnjävel Salin lounasherkuilla ja kuohujuomalla selviää jo pitkälle iltapäivään. Aattoiltana lämmikettä tarjoavat kaikki ravintolamme: Muru, Pastis, Ultima, Sue Ellen, Finnjävel Sali sekä Salonki.

Vapunpäivänä 1.5. sinnikkäimmät suuntaavat heti aamusta Ullanlinnan mäelle piknikille – säästä riippumatta. Mukavuuden haluisemmat suosivat vappubrunssia, joka monille onkin joka vuotinen traditio. Mikään ei tosin estä yhdistämästä molempia: brunssin jälkimmäisiin kattauksiin ehtii mainiosti myös Kaivopuiston kautta. Mikäli et luota täysin Suomen kevätsäähän ja haluat varmistaa paikkasi sisätiloissa, alla muutama herkullinen vaihtoehto vapunpäivään:

Sue Ellen – vapun pelipaikoilla, kauppatorin kupeessa” tarjoaa keväistä kolmen ruokalajin brunssimenua kahdessa kattauksessa klo 12.00 ja 15.00. Sue Ellenin vapusta ja menusta voit lukea lisää täältä.

Finnjävel Salin vappulounaalla jatketaan kotimaisissa tunnelmissa. Sali tarjoilee suomalaisia perinneruokia, kuitenkin vuoteen 2020 päivitettyinä. Myös Salin vappulounas tarjoillaan pöytiin ja kattaukset ovat klo 12.00 ja 14.30.

Muistathan varata omaan vappuusi sopivan ravintolan hyvissä ajoin, niin varmistat onnistuneen juhlapäivän! Kysy lisää!

Dining

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment